Noticias Castellón
lunes, 30 de enero del 2023 | Última actualización: 12:36

Coneix la programació preparada des d'Espai Jove de Vila-real per a la setmana prèvia a Nadal

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 12 segundos

Noticias Relacionadas

El departament de Joventut ha organitzat diverses activitats culturals des del 12 fins al 16 de desembre

Des de l’Espai Jove i concretament el departament de Joventut de l'Ajuntament de Vila-real s’han programat diverses activitats enfocades a la Joventut per a les setmanes prèvies a nadal. La programació començarà el dilluns 12 de desembre a les 19:00 horesamb una taula redona sobre Joventut i salut mental al centre Cultural La Nau UV.

Continuarà el dimarts 13 de desembre a les 19:00 hores es durà a terme un concert a càrrec dels intèrprets Benjamin Scherer amb el violí i Francesc Llop amb el piano.

Així doncs, el dimecres 14 s’ha programat un café amb projectes a la Unió Europea a la Comunitat Valenciana a les 11 hores a la Facultat d’Economia. I la presentació del projecte Guiafc.es a les 13:00 hores al mateix lloc.

Per la seua part, el dijous dia 15 a les 12:00 hores a la Facultat de Dret de la UV l’activitat titolada: “Programes Europeus. El cos de Solidaritat Europeu: com participar”. A més a més, el dijous a les 19:00 hores es durà a terme la presentación del llibre Heaven Help Us: diario de una pandemia global a la llibreria La Batisfera del Cabanyal.

I per ultim, s’ha programat una sessió de cinema a La Nau de la UV amb la pel·licula: “Premis Europeus Lux 2021”.