Noticias Castellón
viernes, 02 de junio del 2023 | Última actualización: 22:41

Coneix als guanyadors de la campanya de Sant Valentí a Nules

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

S’han sortejat 6 premis, un viatge a Paris per a dos persones i cinc sopars per a dos persones valorats en 100 euros cadascun

Nules ja té els guanyadors de la campanya “Les teues compres a Nules. Tenen premi!”, amb la qual l’Ajuntament de Nules ha volgut promocionar les compres al comerç local per a Sant Valentí.

En total s’han sortejat sis premis, un viatge a Paris per a dos persones un cap de setmana, que inclou el bitllet d’anada i tornada i dos nits d’hotel amb desdejuni, del que ha resultat guanyadora Maria Ros Nebot; i cinc sopars per a dos persones valorats en 100 euros cadascun en un restaurant del municipi, dels quals han estat guanyadores Marta Maroto Resina, Ana Martínez Carreguí, Amparo Gómez Cascales, Teresa Martí Gavaldá, i Consuelo Gavara Tel.

Cal assenyalar que, la campanya s’ha desenvolupat els dies de l’1 al 14 de febrer, i ha comptat amb una alta participació. De fet, l’alcalde i regidor de Comerç, David García, destaca que “ha estat una de les campanyes de promoció del comerç local més participativa, encara que per a participar hi havia que fer compres per un import mínim de 50 euros. Per tant, estem satisfets del resultat, i anem ja a treballar en les pròximes campanyes com ara la del Dia del Pare prevista per al pròxim mes de març”.