martes, 18 de enero, 2022  |  
Jane Goodall posarà nom al nou concurs per a joves amants de la naturalesa de Vila-real Jane Goodall posarà nom al nou concurs per a joves amants de la naturalesa de Vila-real

- 3 febrero, 2020 -

La gala EDC Natura tindrà lloc el 4 d'abril i s’homenajarà també al naturalista i divulgador Félix Rodríguez de la Fuente Jane Goodall posarà nom al nou concurs per a joves amants de la naturalesa de Vila-real

La gala EDC Natura tindrà lloc el 4 d’abril i s’homenajarà també al naturalista i divulgador Félix Rodríguez de la Fuente

Castellón Información

L’Ajuntament de Vila-real, en col·laboració amb EDC Natura-Fundació Omacha,presenta la primera edició del Concurs Jane Goodall per a estudiants de Primària, Secundària i Educació Especial, amb l’objectiu d’implicar als més joves en l’estudi, divulgació i conservació de la naturalesa.

“Des de l’Ajuntament de Vila-real apostem per aquest tipus d’iniciatives que fan que els xiquets i xiquetes prenguen consciència de la importància de cuidar la naturalesa”, ha afirmat Diego A. Vila, regidor de gala edc natura (1)Congressos, qui ha presentat aquest matí el concurs, juntament amb el president de EDC-Fundació Omacha, Julio García Robles.Per a participar en aquest concurs, que compta amb el suport  del Instituto Jane Goodall, amb l’objectiu de facilitar la seua difusió a nivell nacional, els i les estudiants han de presentar una redacció o estudi relacionat amb la naturalesa,acompanyada d’una il·lustració, ja siga fotografia o dibuix.

“Aquest tipus de concursos permeten que el xiquet o la xiqueta tinga l’oportunitat de conéixer de primera mà la naturalesa i puga expressar el que sent o pensa, implicant-los així en les problemàtiques i possibles solucions de l’ecosistema”, ha explicat Julio García. Així mateix, el regidor també ha presentat el XVII Concurs de Fotografia de Naturalesa de Vila-real,en les categories de paisatge, flora i fauna, per a tots aquells amants de la naturalesa i la fotografia. La participació està oberta a qualsevol persona i el període de recepció de propostes, per als dos concursos, està disponible fins al pròxim 15 de març.

Les dues iniciatives, que formen part de les activitats delXVII Simposi Internacionalde Naturalesa i Fotografia de Vila-real, finalitzaran amb el lliurament de premis en la gala EDC Natura, que tindrà lloc a l’Auditori Municipal Rafael Beltrán Moner el dia 4 d’abril. “La nostra marca Ciutat de Congressos adquireix més sentit amb aquest tipus d’esdeveniments, on es posen en pràctica els valors de respecte i conservació de la naturalesa”, ha incidit Diego A. Vila. Aquest dia s’homenajarà també al naturalista i divulgador Féliz Rodríguez de la Fuente amb la presència del seu equip i familiars.

Les fotografies han de presentar-se en la pàgina web de EDC Natura www.edcnatura.com  i les redaccions, amb l’edat i un número de telèfon de contacte del pare, mare o tutor/a han d’enviar-se a edcnatura@edcntura.com amb la referència Concurs Jane Goodall.

Whatsapp Telegram