Noticias Castellón
domingo, 29 de enero del 2023 | Última actualización: 02:15

Concert de la UM Santa Cecília de Xilxes per inaugurar el programa de Nadal de la Generalitat a Castelló

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 9 segundos

Noticias Relacionadas

Las cita serà aquesta vesprada, a les 19.00 hores a la Casa dels Caragols

La Unió Musical Santa Cecília de Xilxes inaugura, aquesta vesprada, a les 19 hores, la programació especial de Nadal que ofereix Presidència de la Generalitat a la Casa dels Caragols, seu del Consell a Castelló.

La banda castellonenca oferirà un concert de temes nadalencs amb coneguts títols com el ‘Tamboriner’, ‘El trineu’, ‘Nit de Pau’ o ‘Nadalenques’, entre altres.

Fins al 4 de gener, es podrà gaudir també de les actuacions de la Coral de Vicent Ripollés de Castelló i el grup de música Melomans a més de teatre, contacontes i jocs tradicionals per a les xiquetes i xiquets.

El programa s'emmarca dins de la campanya ‘El Nadal és València’ dissenyada per Presidència per a animar a la ciutadania a consumir productes valencians en aquestes festes.

Totes les activitats són gratuïtes, amb entrada lliure i sense reserva prèvia.

Dimarts, 27 de desembre

A més del concert d'aquest dilluns, a partir de demà dimarts, 27 de desembre, a les 18 hores, es podrà gaudir del ‘Jugafusta’ del col·lectiu ‘Mon d’animaciò’, un espai que comprén una àmplia col·lecció de jocs tradicionals fets de fusta i elaborats de manera artesanal.

Dijous, 29 de desembre

El dijous, 29 de desembre, a les 19 hores, la Casa dels Caragols acollirà l'actuació de la Coral Vicent Ripollés de Castelló, dirigida per Jordi Ràfols Duch.

Divendres, 30 de desembre

El divendres, 30 de desembre, a les 19 hores, la companyia ‘El Ball de San Vito’ recupera a la famosa marioneta valenciana Mingo, en una història comptada amb el llenguatge de la titella tradicional, representada en un teatre revolucionari, dins de la pràctica de les titelles de guant i acompanyada de música en directe.

Dilluns, 2 de gener

El dilluns, 2 de gener, a les 19 hores, els contacontes Felip Kervarec, Tania Muñoz, Raquel López i Carles Cano protagonitzaran dos duels de contes en els quals els artistes s'enfrontaran amb variades històries en valencià, relats de la tradició oral i literària comptada d'una forma diferent.

Dimecres, 4 de gener

El dimecres, 4 de gener, a les 19 hores, el grup musical ‘Melomans’ acomiadarà el programa.

Melomans és un grup vocal i teatral creat en 2010 per quatre joves artistes valencians: Edu Escartí, Gonzalo Manglano, Javi Reig i Pau Ferrer. Sense més instruments que les seues pròpies veus i amb l'humor com a segell distintiu, Melomans s'ha convertit en un referent de la música a capela a Espanya.