Noticias Castellón
martes, 26 de septiembre del 2023 | Última actualización: 14:53

Compromís vol retirar la medalla d’or de Castelló a Juan Carlos I

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 2 segundos

Noticias Relacionadas

Garcia: “Ara que es revisarà el reglament, Compromís defensem introduir una menció honorífica per a persones o col·lectius que han fet aportacions a la ciutat

Ignasi Garcia, portaveu del Grup Municipal de Compromís, ha explicat que “ara que anem a entregar les medalles d’or de la ciutat de Castelló, cal fer una revisió i retirar la medalla d’or entregada l’any 1984 al rei emèrit Juan Carlos I”.

“Una persona en exili fiscal a Emirats i amb causes pendents a Espanya que ens han deixat una factura milionària a totes i tots no pot ser una de les figures guardonades amb la medalla d’or de la nostra ciutat. És inadmissible”, ha defensat Garcia.

A més a més, “ara que tots els grups hem acordat revisar el reglament, Compromís defensem introduir una nova menció honorífica per reconèixer la tasca de persones a títol individual o col·lectiu que han fet molt per la nostra ciutat en diferents àmbits, encara que no siguen grans institucions castellonenques com la Universitat Jaume I, l’Institut Francesc Ribalta o el Club Esportiu Castelló, però sí que mereixen una menció d’honor”, ha explicat el portaveu de Compromís.