miércoles, 19 de enero, 2022  |  
Compromís respectará els estatuts vigents per a convocar L’Assamblea de Festes Compromís respectará els estatuts vigents per a convocar L’Assamblea de Festes

- 7 enero, 2020 -

Sotmetrà a la valoració de l'Executiva aquesta vesprada la proposta de PSOE per a canviar Festes per Cultura Compromís respectará els estatuts vigents per a convocar L’Assamblea de Festes

Sotmetrà a la valoració de l’Executiva aquesta vesprada la proposta de PSOE per a canviar Festes per Cultura

Castellón Información

Compromís seguirà avant amb el compliment dels estatuts del Patronat de Festes, encara vigents, per la qual cosa manté la seua posició de convocar com més prompte millor l’Assemblea de Festes, així com el respecte a les conclusions del Congrés Magdalener, tot això, inclòs en un dels punts de l’Acord de Fadrell.

Aquesta és la posició del grup taronja abas de la seua Executiva d’aquesta vesprada i el dia d’abans a la reunió de la Comissió de Seguiment de l’Acord de Fadrell, prevista per a demà a la vesprada.

Significa això que Compromís acceptarà la la proposta del PSOE d’assumir la regidoria de Festes i cedir la de Cultura?.

De moment, el grup no s’ha pronunciat sobre això, és més, ja ha indicat, que els primers a conéixer la seua resposta seran els seus socis de Govern.

Així ha quedat recollida la postura de Compromís en el comunicat remés hui per la seua executiva:

L’executiva de Compromís per Castelló valora aquesta vesprada l’última reunió de seguiment del’Acord de Fadrell

La formació comunicarà demà la seua postura als socis de govern “per lleialtat i respecte

Pleno Castellon 191219 Compromis

“Compromís per Castelló valorarà l’última reunió de seguiment de l’Acord de Fadrell durant la Comissió Executiva Local (CEL) d’aquestavesprada. Per al partit és prioritari aprovar els pressupostos i desbloquejar la gestió municipal immediatament, tal com van incidir durant la trobada de divendres passat.

Així ho ha afirmat el portaveu de Compromís per Castelló, Miguel Ginés, qui ha puntualitzat que “la decisió al respecte del posicionament delgrup la comunicarem demà, i en primera persona als nostres dos socis de govern per lleialtat i respecte”. Ginés ha assegurat que “els altres dos partits de l’acord seran els primers a saber-ho i no se n’assabentaran per la premsa”.

Cal destacar que els tres regidors del grup municipal de Compromís per Castelló es van posicionar a favor del compliment dels estatuts per a convocar l’assemblea de festes. Tal com va informar la coalició mitjançant un comunicat, l’Acord de Fadrell recull que es respectaran les conclusions dels Congrés Magdalener. En aquest sentit, “el grup defensa que es respecten els estatuts de festes que encara està vigents i mitjançant els quals s’han creat els òrgans superiors del Patronat de Festes i l’Assemblea General”.

 

Whatsapp Telegram