Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 00:21

Compromís reivindica junt al Col.legi de Metges un nou Hospital General a Castelló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 17 segundos

Noticias Relacionadas

"El que necessita aquest hospital de referència no és una ampliació, és una reforma integral, com ja hem dit Compromís en moltes ocasions", ha indicat García

Ignasi Garcia, portaveu de Compromís per Castelló i candidat a l'alcaldia, el regidor i candidat, Francesc Mezquita i la número dos en la candidatura de la coalició, Vera Bou, s'han reunit amb representants del Col·legi de Metges de Castelló per continuar compartint propostes i escoltant les reivindicacions de les treballadores i treballadors del sector sanitari.

Els representants de Compromís i els del Col·legi de Metges han compartit la reivindicació d'un nou Hospital General Universitari per garantir habitacions d’ús  individual, tal com diu la Llei del 2003 del Sistema Nacional de Salut. "La Conselleria de Sanitat ha de rectificar el seu posicionament inicial respecte a l’Hospital General de Castelló. El que necessita aquest hospital de referència no és una ampliació, és una reforma integral, com ja hem dit Compromís en moltes ocasions i com reclamen professionals i pacients", ha remarcat Garcia.

Altres peticions de del Col·legi de Metges han sigut les de dotar de més recursos humans als centres de Castelló, ciutat i província; tenir un compromís real per treure noves places i fer més oposicions. A més a més, han reivindicat la necessitat d'implementar educació per a la salut en col·legis, associacions i entitats. “Compartim la necessitat de ser més ambiciosos i blindar per complet la sanitat pública”, ha afegit Garcia.