Noticias Castellón
domingo, 25 de septiembre del 2022 | Última actualización: 19:25

Compromís proposa un cinema cèntric, un parc en Muntanya Negra i la construcció de 200 habitatges socials

Tiempo de Lectura: 3 minutos, 44 segundos

Noticias Relacionadas

Garcia ha presentat les línies generals d’un programa de més de 450 punts del seu projecte de ciutat de drets i oportunitats

Ignasi Garcia, candidat a l’Alcaldía per Compromís per Castelló, i els membres de la seua candidatura han presentat les línies generals del seu programa electoral, que inclou més de 450 punts. Entre les seues propostes: la creació d’un cinema al cente de Castelló, un parq públic en Muntanya Negra, o la construcción de 200 habitatges per lloguer social. Es tracta, ha manifestat Garcia, "d’un projecte de ciutat de drets i oportunitats"

Castellón Información

El candidat a l'Alcaldia per Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, juntament amb els membres de la candidatura: Ali Brancal, Verònica Ruiz, Francesc Mezquita, Aida Artola i Pau Sancho, han presentat hui el seu projecte de ciutat per a la pròxima legislatura destacant les mesures estrela "per transformar la ciutat que volem, una ciutat que treballe i mire per la majoria i no pels privilegis d'uns pocs, que deixen enrere la gent més necessitada", ha destacat Garcia.

L'edil ha destacat que "aquest programa està fet basant-se en l'Acord del Grau com a full de ruta, per continuar amb les polítiques valentes, d'esquerres que hem treballat durant aquests 4 anys". A més, Garcia ha explicat que "en l'elaboració del programa també han col·laborat les sectorials del partit formades per professionals, militants i regidors, i per les propostes obtingudes de les reunions amb les associacions, col·lectius i la gent de la societat civil de la ciutat".

Des de Compromís per Castelló, "hem desenvolupat el programa a partir de 4 eixos fonamentals" ha explicat Garcia, dintre dels quals es divideixen totes les mesures "per transformar la ciutat que volem, una ciutat que treballe i mire per la majoria i no pels privilegis d'uns pocs".

El candidat ha explicat els punts claus que ajudaran a crear "el Castelló que volem", destacant la "creació d'un cinema en el centre de la ciutat on es podran veure pel·lícules a preus assequibles, aconseguint així consolidar una de les demandes més aclamades per la societat".

Garcia també ha destacat "la necessitat d'establir un clima de cordialitat i entesa amb el Club Esportiu Castelló amb l'aprovació del conveni de cessió de l'Estadi Municipal de Castàlia, desbloquejant així la situació actual".

Durant la presentació del programa, l'edil ha explicat que "un dels compromisos que volem adoptar es convertir en parc natural Muntanya Negra, així com construir 200 habitatges per a lloguer social i també posar contenidors de reciclatge cada 100 metres, per fer de Castelló una ciutat més neta i que lluita contra el canvi climàtic".

Garcia ha parlat d'agricultura i fiscalitat, i proposa una reducció fiscal pels horts que es mantinguen en producció, front els que s'abandonen i deterioren. Ha declarat la intenció del seu grup de demanar a l'esglesia el pagament del IBI dels locals que no es dediquen al cult religiós, però si s'utilitzan en ànim de lucro. I ha manifestat la disposició de Compromís a construir el Museu de Castelló en el lloc de l'antic Asil.

"Compromís farem de la ciutat, una ciutat feminista, treballant de forma transversal per lluitar contra les agressions masclistes denunciant tot atac durant i fora de les festes, ja que aquestes no han de ser excusa per a res", ha manifestat Ignasi Garcia.

També, "treballarem per la dignificació dels districtes i del Grau, invertint a millorar les seues infraestructures, i una volta al mes, rendir comptes amb els veïns i veïnes, associacions i col·lectius de cada barri de la ciutat i del Grau per tal de recollir propostes, queixes i millores que puguen millorar la vida al barri", ha explicat l'edil.

Finalment, el candidat a l'Alcaldia per Compromís, Ignasi Garcia ha volgut destacar que, "Compromís necessita més força que mai a l'Ajuntament de Castelló per poder garantir tot allò pel que sempre hem lluitat. Eixim a guanyar per tota la gent que s'ha deixat la pell per aquesta terra i poder deixar una ciutat de drets i oportunitats per a les pròximes generacions, per això el pròxim dia 26 de maig, direm sí al progrés, sí al futur, sí als drets, sí a Compromís".