jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
Compromis es “reafirma” en la seva convicció de promoure un Castelló més “obert, lliure i tolerant” Compromis es “reafirma” en la seva convicció de promoure un Castelló més “obert, lliure i tolerant”

- 19 octubre, 2021 -

L'exucutiva local de la formación de la capital de la Plana s'ha pronunciat respecte a la retirada dels llibres LGTBI Compromis es “reafirma” en la seva convicció de promoure un Castelló més “obert, lliure i tolerant”

L’exucutiva local de la formación de la capital de la Plana s’ha pronunciat respecte a la retirada dels llibres LGTBI

Castellón Información

Compromis per Castelló, mitjançant un comunicat de premsa, es “reafirma” en la seva convicció de promoure un Castelló més “obert, lliure i tolerant”, davant “els intents de l’extrema dreta amb la condició de parar l’acció del govern de Compromís. Aquesta formació “no donarà ni un pas enrere en la lluita pel feminisme, els drets de les persones LGTBI, la democràcia i els drets humans. L’exucutiva local de Castelló de la Plana s’ha referit a la retirada dels llibres LGTBI.

“Recolzem la tasca de la nostra regidora, Verònica Ruiz, en el seu afany per promoure el feminisme i la diversitat sexual i LGTBI a Castelló. Una ciutat que ja és referent a l’Estat per desenvolupar polítiques d’igualtat i en respecte a la diversitat”, diu el comunicat.

Compromís té clar que “animem a la ciutadania a mostrar el seu suport, per un ensenyament públic, que eduque en la diversitat i en valors democràtics. Així mateix, agraïm les mostres de suport rebudes per part de la societat civil, sindicats, associacions i entitats”.

Finalitza el comunicat dient que “entre totes i tots construirem un Castelló més lliure, obert i igualitari, malgrat les amenaces de qui ens vol fer tornar al passat.

Whatsapp Telegram