Noticias Castellón
viernes, 12 de julio de 2024 | Última actualización: 19:53

Compromís esmenarà la Modificació de Crèdits al Ple per a garantir el finançament del Nou Bàsquet Femení

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 39 segundos

Noticias Relacionadas

La formació valencianista demana un patrocinador que per valor de 50.000 euros garantisca que el Nou Bàsquet Femení puga inscriure's en la segona categoria

El Grup Municipal de Compromís ha registrat una esmena a la Modificació de Crèdit que es votarà al pròxim ple de l'Ajuntament de Castelló per valor de 50.000 euros perquè es garantisque que el Nou Bàsquet Femení puga inscriure's en la segona categoria.

El regidor de la formació Pau Sancho ha afirmat que "esperem que el Partit Popular vaja més enllà de les paraules i done el suport necessari per a què l'equip no haja de renunciar un un èxit aconseguit amb molt de treball i esforç".

La proposta dels valencianistes passa urgentment per un patrocinador que cobrisca els 50.000 euros que necessita i així no haver de renunciar a la categoria que han aconseguit esportivament. Sancho ha subratllat que es tractaria d'una ajuda puntual per part de l'Ajuntament, per consolidar la categoria i que proposem s'aprofite perquè el Nou Bàsquet Femení porte en les samarretes el lema 'Comerç de Castelló'.

"El Club Nou Bàsquet Femení està íntimament arrelat al barri de Grapa i fa un treball molt important que el converteix en tot un referent a nivell esportiu per a les adolescents i les xiquetes del barri. Qualsevol persona del barri té alguna amiga o familiar que ha passat pel club i això és molt important pel que fa a tindre referents per a les xiquetes i el seu empoderament", ha destacat Sancho.

"Compromís presentem una esmena a la MOC perquè pensem que aquest acord s'han de tancar quan abans possible i hi ha possibilitat de fer-ho a través d'aquest mecanisme. Begoña Carrasco ha esperat a l'últim dia per a fer un anunci que no ha aclarit de quina manera va a fer eixa aportació al club i Compromís volem que s'aclarisca i donar la certesa i la seguretat al club" ha conclòs Sancho.