Noticias Castellón
viernes, 23 de febrero de 2024 | Última actualización: 17:57

Compromís demana un director per la Banda Municipal de Castelló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

Afirma que les funcions assumides pel subdirector genera inquietuds en la formació després de l'excedència del seu titular Marcel Ortega

Compromís per Castelló ha criticat el silenci del govern enfront de la manca de cobertura per al lloc de director de la Banda de Música Municipal de Castelló, que està generant inquietuds sobre la direcció provisional a càrrec del subdirector. Sancho ha assenyalat que "després de l'excedència de Marcel Ortega, s'ha experimentat una manca de direcció permanent, amb el subdirector assumint de manera provisional aquest paper"."És urgent de nomenar un director o directora permanent" per a garantir la continuïtat de les activitats de la Banda.

Segons les declaracions de Compromís, hi ha preocupacions pel fet que la manca de cobertura per al lloc de director responga a motius polítics, ja que l'actual subdirector hauria participat en un boicot a la Banda durant la passada legislatura amb la direcció anterior. Així mateix, Sancho ha recordat que "l'actual subdirector no es va presentar a l'oposició", qüestionant la seua idoneïtat per a la posició.

Compromís ha instat al PP a reconsiderar la seua decisió i cobrir la plaça de director a través del procés de borsa de treball, assegurant així que el nomenament es base en mèrit i capacitat, i no en consideracions polítiques. A més, Sancho ha advertit que, en cas que hi haja problemes amb el subdirector, "no hi hauria cap persona designada per dirigir la Banda de manera temporal".

La formació valencianista ha anunciat que defensarà al pròxim ple la moció perquè es pose solució a aquesta situació i es prenguen les mesures necessàries per a garantir la normalitat laboral de la Banda de Música Municipal de Castelló.