Noticias Castellón
jueves, 01 de diciembre del 2022 | Última actualización: 11:05

Compromís per Castelló organitza un col·loqui al voltant del paper de les dones per a commemorar la República

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 12 segundos

Noticias Relacionadas

Garcia afirma que "amb aquesta xerrada volem aportar la nostra visió històrica i el nostre recordatori a la memòria"

Castellón Información

La sectorial de Memòria Històrica de Compromís per Castelló ha organitzat un col·loqui al voltant del paper i la figura de les dones durant la guerra amb el nom 'Les republicanes en guerra: la rereguarda com a lluita' per a aquest  dijous 4 d'abril a les 19.30 a la seu de la coalició, al carrer Moyano 12.

En la xarrada participaran la professora d'història de la Universitat Jaume I, Eva Alcón Sornichero; Vicent Grau, doctor en Història i coordinador de la sectorial de memòria històrica de Compromís; i Ali Brancal, regidora de Compromís a l'Ajuntament de Castelló.

Cartell xerrada Compromís Castelló

El candidat a l'alcaldia i portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha explicat que "aquesta és la nostra aportació a les jornades per la tercera República en commemoració del primer bombardeig de Castelló que va ser el 28 de març i la proclamació de la República".

Des de Compromís, "volem aportar la nostra visió històrica i el nostre recordatori a la memòria. No podem oblidar el passat, els errors, la guerra, i sobretot, no podem oblidar la barbàrie per a evitar a tota costa que torne, com alguns intenten fer" ha conclòs el candidat a l'alcaldia i portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia.