miércoles, 23 de junio, 2021  |  
Compromís per Vila-real alerta de desperfectes i falta de manteniment en diversos parcs de la ciutat Compromís per Vila-real alerta de desperfectes i falta de manteniment en diversos parcs de la ciutat

- 23 octubre, 2020 -

La coalició demana que es faça un adequat manteniment de les zones recreatives, ja que suposen un perill Compromís per Vila-real alerta de desperfectes i falta de manteniment en diversos parcs de la ciutat

La coalició demana que es faça un adequat manteniment de les zones recreatives, ja que suposen un perill

Castellón Información

Compromís per Vila-real sol·licita a l’Ajuntament que faça un manteniment adequat dels parcs infantils de la ciutat,després de comprovar els nombrosos desperfectes que s’acumulen en nombroses àrees recreatives per a xiquets i xiquetes.

La portaveu, Maria Fajardo, assenyala que “fa mesos que venim comprovant un estat molt millorable d’alguns parcs infantils i zones d’oci a l’aire lliure”. Entre ells, l’edila destaca l’espai situat entre els carrers de la Consolació i del Cardenal Tarancón,al costat de la séquia. “Des de fa temps li falten nombroses plaques del cautxú protector que s’instal·la sota els gronxadors, que estan desaparegudes o desenganxades i tirades per l’entorn”, indica. “A més del perill que representa aquest aspecte per als menors que fan ús de l’espai, també hi ha altres elements en un estat deplorable des de fa molt temps, com són alguns bancs als quals se’ls ha arrancat la base de fusta i han quedat simplement en una biga de ferro al descobert”, afig. Així mateix, el jardí compta amb diverses taules de pícnic i banquets que es troben exactament igual que els bancs anteriorment esmentats, simplement amb l’estructura, “la qual cosa, a banda de ser perillosa, ofereix una imatge de deterioració i descura que una ciutat com Vila-real no es pot permetre”.

No obstant això, Fajardo assegura que, al marge d’aquest jardí, Vila-real compta amb nombroses zones de jocs que requeririen d’una major freqüència de revisions per a detectar aquest tipus de desperfectes, que no es poden mantenir en el temps. “La plaça de Pinella és un altre exemple, així com el parc situat en la parcel·la entre els carrers de la Vilavella i la Vall d’Uixó, que compta amb infraestructures molt antiquades i que, mentre estiguen obertes al públic, haurien d’estar en condicions per a evitar qualsevol perill”, assevera, “esperem que posen solució i que es faça un manteniment més constant”.

Whatsapp Telegram