Noticias Castellón
miércoles, 04 de octubre del 2023 | Última actualización: 07:36

El comerç de proximitat se situa com la principal estratègia en Nadal de Castelló per paliar els efectes de la Covid-19

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 2 segundos

Noticias Relacionadas

Els lemes de la campanya del Consistori són ‘La llum del Nadal és la llum del comerç local’ o ‘Fes els compres al xicotet comerç; que no s’apague la llum’

Castellón Información

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Innovació Comercial, ha convocat un concurs fotogràfic en Instagram amb l’objectiu de promocionar les compres en el comerç local i de proximitat de la ciutat. El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que enguany la campanya nadalenca està més centrada que mai en la promoció de les botigues locals per a ajudar a pal·liar els efectes negatius de la covid-19 i incentivar al fet que la ciutadania realitze les seues compres en els establiments locals. En aquest sentit, s’han organitzat diferents iniciatives sota el lema de la campanya nadalenca: ‘La llum del Nadal és la llum del comerç local’ o ‘Fes els compres al xicotet comerç; que no s’apague la llum’.

Una d’elles és la instal·lació ‘La llum del Nadal’, que simula una gran bola roja nadalenca que pot ser travessada i que s’ha situat en la plaça de la Pescateria. “Hem apostat enguany per aquesta gran bola de Nadal com a element dinamitzador comercial del centre de la ciutat, un element que volem que siga un atractiu més per a animar a veïns i veïnes de Castelló i de l’entorn a acostar-se al nostre centre i que contribuirà a incentivar les compres en els locals de la nostra ciutat”, ha explicat Donate. El regidor, no obstant això, fa una crida per a realitzar les compres de manera escalonada per a evitar aglomeracions.

La instal·lació d’aquesta bola nadalenca es completa amb un concurs fotogràfic d’Instagram convocat per a impulsar aquestes compres en el comerç de proximitat. Per a participar, cal pujar una foto en Instagram al costat d’aquesta instal·lació mostrant les compres realitzades en el comerç local amb l’etiqueta #RegalemComerçLocal i seguir a @Ajuntcastello en Instagram. Les persones participants han de ser majors de 18 anys i només podran participar una vegada.

El concurs durarà fins al pròxim 6 de gener a les 23.59 hores. La persona guanyadora serà triada comprovant que haja complit amb tots els requisits i seguint criteris artístics. El premi consisteix en una càmera rèflex Nikon D5300. Les bases del concurs es poden consultar en la web municipal, en aquest link.