Noticias Castellón
lunes, 25 de septiembre del 2023 | Última actualización: 15:46

Comença el programa de digitalització del comerç Benicarló Impulsa

Tiempo de Lectura: 51 segundos

Noticias Relacionadas

S’impartirà durant els mesos de setembre i octubre i consta de tres sessions de formació grupal i vuit sessions de formació individualitzada

Aquesta setmana ha començat el programa d’innovació comercial Benicarló impulsa el teu comerç, per a facilitar la incorporació de les noves tecnologies i millorar la productivitat i la competitivitat dels comerços de Benicarló.

La iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica ha tingut una gran acollida entre el sector comercial de Benicarló, ja que els establiments han completat les 15 places disponibles.

L’objectiu és actualitzar tecnològicament el teixit empresarial de Benicarló i proveir els comerços i autònoms d’assessorament tècnic per tal d’augmentar les seues vendes i beneficis.

El programa, que compta amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme,  s’impartirà durant els mesos de setembre i octubre i consta de tres sessions de formació grupal i vuit sessions de formació individualitzada per a cadascun dels comerços que hi participen.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí