miércoles, 18 de mayo, 2022  |  
Col•laboradors taurins, personal logístic, sanitari i de seguretat treballen per a que el programa taurí de Benicàssim siga un èxit Col•laboradors taurins, personal logístic, sanitari i de seguretat treballen per a que el programa taurí de Benicàssim siga un èxit

- 19 enero, 2022 -

Els caps de bestiar de la ramaderia de Javier Tárrega “El Gallo” són les protagonistes dels festejos taurins programats per a aquest dimecres Col•laboradors taurins, personal logístic, sanitari i de seguretat treballen per a que el programa taurí de Benicàssim siga un èxit

Els caps de bestiar de la ramaderia de Javier Tárrega “El Gallo” són les protagonistes dels festejos taurins programats per a aquest dimecres

Castellón Información

Benicàssim continua amb les festes patronals en honor a Sant Antoni i Santa Àgueda i el programa per a hui contempla la segona jornada d’activitat taurina.

El municipi ha recuperat els actes taurins subjectes a la normativa vigent de ‘Bous al carrer’ de la Generalitat Valenciana i, en aquest sentit, s’ha establit la prohibició de fumar així com d’ingerir qualsevol tipus d’aliment o beguda en el recinte taurí, a més és obligatori en tot moment l’ús de la mascareta i mantindre la distància social. A més, per a accedir a la plaça portàtil situada en el bulevard del Passeig Pérez Bayer es requereix com a requisit obligatori el passaport de vacunació Covid i es realitza un control d’aforament. El regidor de Festes, Arturo Martí, ha agraït “la col•laboració i comprensió dels veïns quant al compliment de la normativa sanitària en vigor a l’hora d’accedir a la plaça, així com en altres esdeveniments programats durant les festes”.

I per al correcte desenvolupament dels festejos en la plaça portàtil, els col•laboradors taurins “realitzen una important labor al costat de la Policia Local i personal de seguretat perquè els aficionats gaudisquen de l’activitat amb totes les garanties”, ha afegit l’edil.

Recordar que, tal com dicta la normativa covid, els col•laboradors taurins personal logístic, sanitari i de seguretat, juntament amb els participants són els únics que poden situar-se en la part del carreró i rode durant la celebració d’actes taurins.

Afegir que, una vegada mostrat el passaport Covid a l’hora d’accedir al recinte taurí, l’assistent rep un tiquet que li permet pujar a la graderia durant els espectacles que es desenvolupen aqueixa mateixa jornada. La plaça està dividida en quatre sectors per a evitar aglomeracions durant el moment de l’accés i el desallotjament i els tiquets estan diferenciats per a cada jornada taurina.

Els caps de bestiar de la ramaderia de Javier Tárrega “El Gallo” són les protagonistes dels festejos taurins programats per a aquest dimecres i han començat amb el tancament a les 13.00 hores i continuaran amb el festeig taurí a partir de les 16.30 hores i bou embolat a les 19.30 hores.

A més d’exhibicions taurines, la jornada festiva de hui té previstes dues activitats dins del cicle setmanal Nit de l’Art de Benicàssim, en aquest cas amb el recital poètic “Una corona de besos” a càrrec d’Alicia Martíz Díaz de Oñate a la Biblioteca de la Mar Vila Ana, i una performance de l’artista Verónica Ruth Frías en la plaça dels Dolors. La programació festiva també contempla la representació de l’obra “Miss Ceuta” a càrrec del grup Fil per Randa en el Teatre Municipal Francisco Tárrega.

Whatsapp Telegram