miércoles, 27 de octubre, 2021  |  
El Club Nàutic de Borriana i l’Escola de la Mar celebren el 1 de maig una jornada de portes obertes El Club Nàutic de Borriana i l’Escola de la Mar celebren el 1 de maig una jornada de portes obertes

- 30 abril, 2017 -

Les dues instal·lacions acolliran una jornada perquè tothom practique els esports nàutics gratuïtament El Club Nàutic de Borriana i l’Escola de la Mar celebren el 1 de maig una jornada de portes obertes

Castellón Información

 

Demà dilluns, 1 de maig, el Club Nàutic de Borriana i l’Escola de la Mar que acull la localitat de la Plana obriran les seves portes als veïns i veïnes per conèixer els esports nàutics que es poden practicar al municipi.

La jornada porta per nom “Obrim el mar”, amb l’objectiu de donar a conèixer l’esport nàutic entre la gent al llarg d’una jornada en què la diversió està garantida. Les activitats són totalment gratuïtes, i els usuaris només hauran de portar roba adequada per a l’activitat i ganes de passar-ho bé.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, ha animat a tothom que vulga conèixer els esports nàutics a “acudir a una jornada on es poden conèixer de primera mà, i sobretot, practicar-los”. A més, l’edil ha agraït la campanya autonòmica en la qual participen dos centres nàutics molt importants que tenim a la nostra localitat.

AbrimoselmarEls assistents podran conèixer diferents esports nàutics com la vela, rem i piragüisme. L’activitat arrencarà a les deu del matí, i s’allargarà fins a les dues de la tarda, al Club Nàutic Borriana i, fins a les cinc de la tarda, a l’Escola de la Mar.

Els usuaris podran gaudir de baptismes de mar i provar tots els esports de forma gratuïta en un circuit d’activitats que s’estendrà als clubs i escoles del nostre litoral.

El Club Nàutic i l’Escola de la Mar posarà a disposició de tots els xiquets i xiquetes embarcacions col·lectives de vela i caiacs perquè tothom puga gaudir d’aquesta experiència nàutica.

Totes les federacions esportives de la mar -incloent els seus clubs i escoles- s’han unit per crear una jornada en què tots els esports nàutics de la Comunitat Valenciana uneixen les seves forces per inaugurar la temporada de forma conjunta. L’esdeveniment, compta amb la participació de 40 centres nàutics de la Comunitat Valenciana.

Whatsapp Telegram