miércoles, 23 de junio, 2021  |  

- 31 enero, 2018 -

El dimecres 7 de febrer es realitzaran tres reunions informatives relatives al segon trimestre

El dimecres 7 de febrer es realitzaran tres reunions informatives relatives al segon trimestre

Castellón Información

REUNIO_INFORMATIVA_TRINITYEl dimecres 7 de febrer en el Casal Jove d’Almenara s’han programat tres sessions informatives, amb les seues corresponents proves de nivell gratuïtes, per a donar a conèixer les novetats del segon quadrimestre dels cursos d’anglès del Trinity College London dels quals el Casal Jove és Centre Examinador Oficial, la qual cosa significa que tant les classes com els exàmens es realitzen en les seues instal·lacions sense que els alumnes hagen de desplaçar-se del municipi.

En aquesta ocasió, destacar que la primera reunió serà a les 12:30 del matí, la segona a les 16:30 de la vesprada i una tercera a les 19:30 hores amb l’objectiu de facilitar l’assistència a totes les persones interessades depenent dels horaris. Destacar que el segon quadrimestre transcorrerà entre el 20 de febrer i el 28 de juny.

Pel que fa a les classes, destaca la novetat de les sessions de “speaking” amb natius anglesos dues vegades al mes per als alumnes amb l’objectiu de fomentar el diàleg en la llengua anglesa. A més també s’ofereixen directament els cursos en nivells A2 (dimecres de 19 hores a 20:30), B1 (dimarts i dijous de 19:00 a 20:30) i B2 (dimecres de 17 a 19 hores i un dissabte al mes de 11:00 a 13:00), així com C1 (encara per determinar). També es poden ampliar els cursos a altres nivells depenent de la demanda.

Destacar que els certificats del Trinity estan reconeguts en tota Europa, en tenir l’acreditació Of Qual, formant part del EQF (European Qualifications Framework), però a més estan avalats pel Ministeri d’Educació i la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. Totes les persones interessades poden informar-se en el Casal Jove preguntant per la professora Ana Castelló.

Whatsapp Telegram