Noticias Castellón
domingo, 01 de octubre del 2023 | Última actualización: 21:13

Clara Nebot visita el Centre de Día públic de Betxí després de la seua posada en marxa el maig passat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

L’alcaldessa de Betxí ha recorregut les instal·lacions i ha conegut al personal i usuaris

L’alcaldessa de Betxí, Carla Nebot, ha visitat el centre de dia públic de la localitat que va obrir les seves portes el mes de maig i que ja compta amb 30 usuaris. Al costat de la directora del centre, Nebot ha recorregut les instal·lacions, ha comprovat el funcionament i ha pogut conèixer al personal mèdic i a alguns usuaris del centre.

El centre de dia ja és una realitat, després de la cessió de l’immoble per part de l’Ajuntament a la Generalitat en 2021, ha obert les seves portes i s’espera que en les pròximes setmanes es completen les 10 places lliures que resten perquè el centre estiga ocupat al 100%.

Aquest espai permet atendre 40 persones, a través de 18 professionals, donant servei a les persones majors dependents i als seus familiars de diferents punts de la Plana Baixa, ja que el centre acull a usuaris de diferents localitats pròximes al municipi.

Nebot ha destacat que “és un servei important per a Betxí i també per als seus voltants, per tant, amb aquest espai es millora l’assistència a les persones majors de molts pobles de la comarca i es garanteix un servei essencial per a la ciutadania”.