Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 20:40

Cita amb la Realitat Virtual al Menador el proper 13 de gener de la mà dels professors Julia Galán i Francisco Felip

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

Atesa la limitació d’aforament dels espais, les activitats podran ser seguides en directe des de YouTube

Castellón Información

Els professors de la Universitat Jaume I Julia Galán Serrano i Francisco Felip Miralles presenten dimecres 13 de gener de 2021 a les 12 hores al Menador Espai Cultural a Castelló de la Plana el llibre ‘Realidad virtual. Construyendo el presente del diseño, el arte, la arquitectura y el entretenimiento de la editorial Tirant lo Blanch’.

A continuació, els dos autors oferiran una conferència amb el títol «Realidad virtual: retos y oportunidades para la innovación». Atesa la limitació d’aforament dels espais, les activitats podran ser seguides en directe des de YouTube, a través del següent enllaç: https://youtu.be/0ATrK8zngxc

Julia Galán Serrano és directora del grup de recerca DACTIC, doctora en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i catedràtica de Dibuix de l’UJI amb docència en el Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes. La seua tasca investigadora se centra fonamentalment en l’anàlisi de l’ús de les noves tecnologies aplicades al camp del disseny i de l’art per a generar noves propostes immersives i interactives amb l’espectador.

Francisco Felip Miralles és Enginyer Tècnic en Disseny Industrial per la Universitat Jaume I i Doctor en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València (2008). La seua tasca investigadora analitza les sinergies creatives que esdevenen entre art i disseny i estudia les possibilitats funcionals i expressives de les noves tecnologies de la informació i la comunicació per a enriquir l’àmbit social de la comunicació i el disseny de productes.