Noticias Castellón
viernes, 07 de octubre del 2022 | Última actualización: 00:11

Charo López encapçala una nova programació de cultura de Borriana amb grans novetats

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 51 segundos

Noticias Relacionadas

Amb una nova edició d’El Cuc, exposicions d'Ester Gradolí, Amat Bellés i Univers Playmobil, concerts i actuacions diverses per a satisfer tots els gustos

L'Ajuntament de Borriana ha donat a conèixer, en els punts d'informació instal·lats en diferents tòtems publicitaris repartits per la ciutat, l'avanç de la nova programació preparada per la Regidoria de Cultura per als mesos de setembre, octubre, novembre i desembre, en els quals sobreïx com a funció més destacada l'actuació de la veterana actriu Charo López el diumenge 30 d'octubre a les 19h en el Teatre Payà amb l'espectacle Verso a verso, en què comparteix escenari amb el baríton Luis Santana i el pianista Víctor Carbajo.

En aquesta programació també s'inclou una nova edició d’El Cuc, vist l'èxit de la versió teatral de l'anterior temporada, ara tindrà una versió musical amb l'actuació dels artistes més destacats del panorama de la música infantil.

Així, Ramonets actuarà el divendres 7 d'octubre; Trobadorets el divendres 14 d'octubre; el dia 21, també d'octubre, serà el torn de Dàmaris Gelabert, i tancarà el cicle el dilluns dia 31 d'octubre Dani Miquel amb una edició especial del seu espectacle De por, amb motiu de Hallowen. Tots els concerts es faran a la plaça de la Mercè a les 18h i seran gratuïts.

A més, es preveu una nova proposta amb el nom Llum Borriana, que combina la música i el patrimoni local, que es realitzarà els dies 28, 29 i 30 d'octubre, i la Fira del Llibre tornarà als voltants del CMC la Mercè els dies 20, 21 i 22 d'octubre.

Igualment i emmarcat en les festes de la Misericòrdia, el dimecres dia 7 de setembre tornarà als carrers de Borriana la tradicional Desfilada dels fanalets, que eixirà del CMC la Mercè a les 22.30h. De vesprada, a les 18.30h tindrà lloc el taller per a la confecció dels fanalets amb melons d'Alger xicotets a les portes del Centre Municipal de Cultura.

Exposicions

Quant a les exposicions, en seran tres les que s’instal·laran a la sala del CMC la Mercè. El divendres 2 de setembre a les 19h serà el torn de l'artista local Ester Gradolí que presentarà la mostra “Entre pensar i sentir”.