Martes, 4 de agosto, 2020  |  
El nou centre de salut de Vila-real té molts números de situar-se en la Comissaria de la Policia Nacional El nou centre de salut de Vila-real té molts números de situar-se en la Comissaria de la Policia Nacional

- 3 julio, 2020 -

Benlloch assegura que l'opció "està molt avançada", que donaria vida "al barri antic", i el titlla de "canvi de cromos" El nou centre de salut de Vila-real té molts números de situar-se en la Comissaria de la Policia Nacional

Considera que rejoveniria el nucli històric i valora “la importància de l’atenció primària en estos moments”

Rafa Mezquita/Castellón Información

“Un possible canvi de cromos”. D’aquesta manera ha anunciat l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, la construcció del nou centre de salut de Vila-real en el barri antic del municipi. Concretament, la intenció de l’alcalde és que se situï en les actuals dependències de la Policia Nacional, situada al carrer Comunió, enfront de la façana de l’Església Arxiprestal. Una opció que segons les seves paraules “està molt avançada”.

Benlloch considera que amb aquesta ubicació i el canvi de les dependències del cos de seguretat nacional, que es tracta d’una de les reclamacions històriques del municipi, el centre de la localitat es “revitalitzaria” i “els joves es veurien atrets a viure en aquesta zona”.

D’aquesta manera, l’alcalde ha posat èmfasi en el canvi “de model de vida” que s’experimentarà després de la crisi del coronavirus. Benlloch ha destacat que la Generalitat s’ha decidit a apostar fort per la inversió sanitària i “Vila-real estaá ben posicionada perquè aquest ambulatori és necessari. Així li ho he transmès al president Puig i a la consellera Barceló“, ha insistit.

Importància de l’atenció primària

En en aquesta mateixa línia, Benlloch ha assegurat que l’atenció primària “és la més important en aquesta mena de pandèmies perquè no es col·lapsaran els hospitals”, i ha indicat que seria “la millor manera d’atendre possibles rebrots fins que hi hagi vacuna per a tots”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *