martes, 24 de mayo, 2022  |  
La Generalitat instal·larà a Betxí una de les sis primeres residències de nit per a majors La Generalitat instal·larà a Betxí una de les sis primeres residències de nit per a majors

- 23 abril, 2021 -

A banda de l'atenció als depenents també s'ofereix com una alternativa de descans a les persones cuidadores La Generalitat instal·larà a Betxí una de les sis primeres residències de nit per a majors

A banda de l’atenció als depenents també s’ofereix com una alternativa de descans a les persones cuidadores

Castellón Información

El president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, i la vicepresidenta Mónica Oltra han anunciat que Betxí comptarà amb una residència de nit, tècnicament coneguda com AFTER. Aquest recurs que preveu la normativa estatal, encara no s’havia posat en marxa al nostre territori i serà una de les dues unitats que el govern del Botànic preveu implementar en el programa anunciat de Serveis Socials per als pròxims anys.

Aquest tipus de residències permetran realitzar estades temporals a aquelles persones en situació de dependència que requerisquen atenció durant la nit i també s’ofereix com una alternativa de descans a les persones cuidadores.

D’esta forma, este nou recurs anunciat públicament se sumarà a l’obertura del Centre de DIA que es preveu dur a terme este mateix any a la localitat de la Plana Baixa, després que s’haja completat la cessió de l’edifici per part de l’Ajuntament de Betxí a la Generalitat Valenciana. Posteriorment, com han confirmat Puig i Oltra, es construirà el centre de Nit.

El primer edil, Alfred Remolar, ha mostrat el seu agraïment cap a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i ha afirmat que “és una excel·lent notícia per a Betxí perquè suposarà una alternativa que garanteix les cures i necessitats de les persones dependents durant la nit”. A més, ha afegit que “és una millora evident de la qualitat de vida de la població, tant d’aquestes persones com dels seus familiars”.

Whatsapp Telegram