martes, 24 de noviembre, 2020  |  
Centenars de persones es reuneixen a Vilafamés en l’inici del cicle Viu el Nadal amb música i activitats infantils Centenars de persones es reuneixen a Vilafamés en l’inici del cicle Viu el Nadal amb música i activitats infantils

- 23 diciembre, 2018 -

Actuacions de l’escola de música La Roca i la Coral, el pallasso Nandet, l’escenificació de 'El conte de Nadal' i l’obertura del betlem a... Centenars de persones es reuneixen a Vilafamés en l’inici del cicle Viu el Nadal amb música i activitats infantils

Les actuacions de l’escola de música de la La Roca i la Coral, també el pallasso Nandet, l’escenificació del “El conte de Nadal” i l’inauguració el betlem de l’esglèsia de la Sang

Castellón Información 

Vilafamés ja respira ambient nadalenc. La col·locació i instal·lació de les llums de Nadal i l’inici del cicle Viu el Nadal ha reunit a centenars de persones al voltant de les diverses activitats que s’han celebrat durant aquest cap de setmana, en el qual, les actuacions musicals han tingut un major protagonisme.

_MG_6486Els alumnes de l’escola de música de l’Associació Cultural La Roca han encetat el cicle amb dos audicions musicals que van tindre una bona resposta per part del públic i on els jóvens integrants del col·lectiu van interpretar diverses peces musicals. Per la seva banda, la Coral de Vilafamés, va realitzar el seu tradicional concert de Nadal a l’esglèsia de l’Assumpció, que va estar dirigida per David Martínez i va estar acompanyada al piano per Lluís Forés, en un acte que va presentar Carmen Andrada.

En quant a les activitats infantils, el pallasso Nandet va actuar davant un centenar de xiquets i xiquetes que van gaudir a la carpa ubicada a la plaça Germanes Mas de malabarismes, màgia i somriures al costat dels seus familiars en un acte organitzat per l’AMPA del CEIP Sant Miquel. Nandet va seduir els més menuts amb les seues contalles i actuacions que van embabucar els presents.

Una de les activitats més esperades d’aquest cicle va ser la que van realitzar ahir els alumnes de l’escola de música. Els aprenents van interpretar i escenificar ‘El conte de Nadal’, l’obra de Charles Dickens, que trasllada l’amor per les celebracions nadalenques. La representació teatral es va realitzar a la carpa, que va estar plena per a vore la versió creada per l’escola de música.

Durant els primers dies també s’ha inaugurat el betlem de l’esglèsia de la Sang, que es podrà visitar els caps de setmana des de les 12.30 fins les 13.30 i el de la parròquia, que es pot vore pels matins de 10 a 14 hores i durant les hores de missa.

Google+
Whatsapp Telegram