Noticias Castellón
domingo, 01 de octubre del 2023 | Última actualización: 20:48

Centenars de vila-realencs acompanyen a la Mare de Déu de Gràcia en aquest inici de festes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

La processó i l’ofrena a la verge han encetat els actes en honor a la patrona de Vila-real

Les festes de la Mare de Déu de Gràcia han arrancat avui a Vila-real i no podia faltar la baixada de la imatge de la Mare de Déu des de l’Ermita que porta el seu nom. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, José Benlloch i la Reina i les Dames en aquest dia tan especial per a Vila-real.

A més, han participat la Junta de Festes, el diputat nacional Alberto Asarta, les diputades autonòmiques Dora Llop, Mónica Álvaro i Silvia Gómez, així com la directora general de planificació i serveis de Labora, Marisa Mezquita, i Dussan Plitcha, Medalla d’Honor de la ciutat i representant de la ciutat agermanada de Michalovce.

Posteriorment, s’ha preparat la concentració de penyes al pati del col·legi Verge del Carme per a participar en l’ofrena.

Una vegada s’ha produït aquesta citació, s’ha passat a la recepció de la Mare de Déu de Gràcia davant del col·legi Verge del Carme pel poble, les penyes, els gegants, la reina i les dames, les autoritats i el clero amb la tradicional traca i solta de coloms. Seguidament, els participants han acompanyat la imatge en processó fins a l’Arxiprestal, cant del Tota Pulchra i recepció.