Noticias Castellón
martes, 16 de agosto del 2022 | Última actualización: 22:43

Centenars d’aficionats i professionals se citaran en la 7a LAN party ViLANeT que tindrà ponències, tornejos i tallers

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

L’Associació Pint organitza l’esdeveniment del sector de la informàtica i les noves tecnologies que tindrà lloc a l’Espai Jove del 12 al 14 d’octubre

Castellón Información

L’Espai Jove torna a acollir, per setè any consecutiu, la LAN party ViLANeT, que ha organitzat l'Associació Pint, en col·laboració amb les regidories de Joventut, Congressos i Serveis Públics, per als dies 12, 13 i 14 d'octubre.

Aj-Vila-real-Vilanet-2018-baner-256x300pxL'esdeveniment tecnològic, que cada any atrau centenars de professionals i aficionats a les noves tecnologies, la informàtica, l'oci digital, la ciència i la innovació, compta amb nombroses activitats programades, entre les quals es troben les ponències, així com els tornejos, concursos i tallers.

A partir de l'obertura oficial, els aficionats podran gaudir de propostes com el taller per a crear blocs amb Java Script o la xarrada Estratègies digitals per a llançar el teu projecte o Startup. També es parlarà sobre jocs en Linux, es tractarà la importància de protegir-se de les amenaces del món de les criptodivises, sobre les criptomonedes i sobre els perills de la xarxa, especialment sobre els hackers, estafadors i falsos gurús, sense oblidar la privadesa, tan important en l'era digital, que comptarà amb una demostració.

Al marge de tota aquesta programació, els aficionats podran participar en múltiples tornejos, com els d’Overwatch, Counter Strike, Hearthstone, League of Legend i PUBG. La regidora de Joventut, Gemma Gil, assegura que “ViLANeT s'ha convertit en un esdeveniment de referència per a la Regidoria de Joventut en el mes d'octubre” i afirma que “està totalment consolidat, amb set edicions a les seues esquenes, la qual cosa significa que gaudeix d'un gran reconeixement en el sector”. L’edila anima a veïns i visitants a informar-se millor al web https://www.vilanetcon.org/ i participar.