Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Celebrem amb la Natura celebra el Dia Mundial dels Oceans amb un taller divulgatiu al Grau

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 21 segundos

Noticias Relacionadas

Enguany, el lema triat pel Dia Mundial dels Oceans és 'Revitalització. Acció col·lectiva pels oceans'

Castellón Información

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló enfocarà aquest dissabte 11 de juny la campanya Celebrem amb la Natura en la conservació de la mar. Amb motiu del Dia Mundial dels Oceans, la plaça de la Mar del Grau de Castelló acollirà un taller divulgatiu per a implicar la ciutadania en la importància de cuidar el medi marí i promoure una gestió sostenible d'aquest. Les persones interessades a participar s'han d'inscriure en el telèfon 611 49 60 58 o el correu electrònic [email protected].

"La pròxima activitat de Celebrem amb la Natura se centrarà aquest cap de setmana en el Dia Mundial dels Oceans, que se celebra cada 8 de juny, i incidirem en la necessitat de caminar cap a un reequilibri del medi marí que permeta fer un ús sostenible i recuperar la seua vitalitat", ha afirmat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

L'activitat d'aquest dissabte començarà amb una xicoteta introducció que versarà sobre la conservació dels oceans. Després hi haurà un taller i joc amb els animals marins com a temàtica principal, ensenyant-se la fauna que habita en el Mediterrani i mostrant-se peixos i mol·luscos.

Enguany, el lema triat pel Dia Mundial dels Oceans és 'Revitalització. Acció col·lectiva pels oceans.'

Transició Ecològica, amb la col·laboració de Itinerantur, desenvolupa diverses activitats al llarg de l'any per a posar en valor el paisatge i la biodiversitat del terme municipal commemorant diversos dies vinculats al medi ambient.