Noticias Castellón
domingo, 03 de julio del 2022 | Última actualización: 11:26

Els veïns d’Almenara gaudeixen amb la celebració d’Halloween

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 40 segundos

Noticias Relacionadas

Més de 200 persones participen en el sopar de ‘pa i porta’ en el poliesportiu

Castellón Información

La localitat d’Almenara va celebrar anit la tradicional festa de halloween amb la cercavila més terrorífica pel centre històric, la festa i sopar de ‘pa i porta’ en el poliesportiu i el passatge del terror, jornada amb una gran participació i que ha sigut realitzada per les associacions i entitats implicades en aquesta proposta com són Recull, el Centre de FPA Paulo Freire, el Casal Jove, l’AMPA del CEIP Juan Carlos I, i l’Ajuntament d’Almenara.halloween 14- discomóvil infantil

A les set de la vesprada la cercavila amb les disfresses més terrorífiques ha eixit des del Casal Jove recorrent el nucli històric fins al poliesportiu cobert de la localitat on esperava una gran festa infantil amb discomòbil i animació per a xiquets i xiquetes, festa que s’ha perllongat amb un sopar de «pa i porta» per a més de 200 persones per a la qual l’Ajuntament d’Almenara ha posat les taules i les cadires. A més en la festa del Poliesportiu el Casal Jove ha instal·lat un ‘photocall’ per a realitzar les fotos més terrorífiques del dia.

halloween 1-pasacalleNou passatge del terror 

Un any més, el Passatge del Terror que cada any realitzen des de l’associació Recull, s’ha convertit en un dels punts d’atracció de la celebració de halloween a Almenara. Destacar que els components de l’associació es vesteixen per a l’ocasió, realitzen els decorats, i programen els elements audiovisuals i «esglais» en aquest passatge que enguany ha estrenat ubicació en l’antic Centre de Salut de la localitat, ja que el local habitual es troba en obres. A causa de l’èxit dels passatges d’anys anteriors, enguany s’ha decidit realitzar una segona passada, el ja realitzat de les 19:30 i un altre a les 23:30. A més en els jardins el grup de Ritmes Llatins de la FPA Paulo Freire dirigit per Rebeca Gimeno ha realitzat les ‘coreografies zombies’.