lunes, 17 de enero, 2022  |  

- 4 julio, 2018 -

El premi està dotat amb un total de 500 euros per a finançar una experiència educativa

El premi està dotat amb un total de 500 euros per a finançar una experiència educativa

Castellón Información

L’alumnat de 4t del CEIP Pintor Sorolla de les Alqueries ha obtés els premi de la categoria, per als cursos de 4t , 5é i 6é de primària, del Concurs ‘Dones de la història, dones per a la història’. Aquest certamen ha estat promogut per l’empresa joguetera Mattel, i més concretament per la seua marca Barbie, dins del marc d’un programa escolar de visibilització de la dona que porta per nom ‘Jo puc ser…’.

El premi, dotat amb un total de 500 euros per a finançar una experiència educativa de la qual seran protagonistes els xiquets i xiquetes de 10 anys que han cursat quart curs de primària. En aquesta edició han participat més de 700 escoles i el jurat ha insistit a qualificar de molt dificultosa la tasca d’elecció del treball guanyador.

El treballs que l’alumnat de les Alqueries han presentant han consistit en dos murals dedicats a Sa Altesa Reial Letizia Ortiz, la motorista Ana Carrasco, la periodista Cristina Pardo i la científica María Blasco; a més de la premi Nobel Malala Yousafaiz, la pilot Laia Sanz, la investigadora Pilar Gayán y la pirotècnica de Borriana Reyes Martí.

Els tutors d’aquests dos grups, Juan José Garcia i Clara Eugenia Capella, reconeixen que aquest fet ha sigut molt gratificant, ja que suposa un punt i final molt destacat a un curs que s’ha caracteritzat per la realització d’un conjunt d’activitats i projectes centrats en la visibilització de la dona al llarg de la història entre els quals destaquen la col·laboració per la realització d’una secció d’un programa  a Ràdio Vila-real o l’elaboració d’un àlbum on cada alumne ha triat una de les dones que més li ha impactat i fruit del qual han sortit vora quaranta cromos i que estan lliures per a descarregar en la web aulamagica12.es.

Whatsapp Telegram