lunes, 29 de noviembre, 2021  |  
Compromís per Vila-real suma mig centenar propostes a la tercera parada de ‘Mulla’t’ a la Panderola Compromís per Vila-real suma mig centenar propostes a la tercera parada de ‘Mulla’t’ a la Panderola

- 30 noviembre, 2018 -

Josep Pasqual Sancho i el seu equip ixen al carrer per a escoltar i ja han arreplegat prop de 250 propostes Compromís per Vila-real suma mig centenar propostes a la tercera parada de ‘Mulla’t’ a la Panderola

Josep Pasqual Sancho i el seu equip ixen al carrer per a escoltar i ja han arreplegat prop de 250 propostes

Castellón Información

El tercer acte de la campanya ‘Mulla’t’ ha finalitzat amb mig centenar de propostes arreplegades per a la seua inclusió en el programa electoral 100% participatiu de Compromís per Vila-real per als pròxims comicis de maig del 2019.

L’equip que encapçala Josep Pasqual Sancho, acompanyat per militants i simpatitzants de la coalició, ha eixit a la plaça de la Panderola amb la campanya ‘Una idea, un suc’, en la qual han atès les peticions i suggeriments dels veïns per a millorar la ciutat, que s’inclouran en el programa de la pròxima legislatura.

Cada persona que s’ha acostat a l’estand a realitzar una proposta ha rebut un suc de taronja, elaborat amb cítrics de producció local. A més, els representants de Compromís han estat pendents d’escoltar totes les inquietuds plantejades pels ciutadans, de les quals han pres nota per a abordar-les i a les quals també han intentat donar resposta en el moment.

En l’equador de la campanya ja s’han arreplegat prop de 250 propostes dels veïns, per la qual cosa “estem molt agraïts per la resposta dels nostres veïns, que estan fent aportacions realment interessants per a la seua inclusió en el programa”, indica Sancho, qui anima a seguir participant en la iniciativa.

La penúltima eixida tindrà lloc el divendres 14 de desembre a la Maiorasga, també a les 16.30 hores, i el dissabte 22 de desembre finalitzarà la campanya a la plaça de María Rosa Molás, a les 12.00 hores. Aquells qui no puguen acostar-se als estands de Compromís en les dates assenyalades, també poden enviar les seues propostes a través del correu electrònic mullat.2019@gmail.com. “Volem seguir treballant al costat dels nostres veïns per a fer de Vila-real una ciutat millor”, indica Sancho, qui agraeix la gran implicació demostrada fins al moment en els tres actes celebrats.

Whatsapp Telegram