Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 13:35

La Càtedra Reciplasa de Gestió de Residus Urbans de l’UJI mantè vigent el concurs ‘Què fem amb el fem?’ en 2020

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 57 segundos

Noticias Relacionadas

El termini màxim per a la presentació de projectes s’ha estés fins al 30 de maig, amb la finalitat de facilitar el lliurament de treballs

Castellón Información

La Càtedra Reciplasa de Gestió de Residus Urbans de la Universitat Jaume I manté el seu compromís amb la formació en matèria de gestió sostenible dels residus, particularment quant a reducció, reutilització i reciclatge, en l’actual situació de crisi sanitària i econòmica causada per la pandèmia de la Covid-19.

La Càtedra està realitzant esforços per a mantenir el programa d’activitats previst per a 2020. Concretament, mantindrà vigent la tercera edició del concurs «Què fem amb el fem?», organitzat per la Càtedra amb la col·laboració del Seminari d’Educació Ambiental amb el propòsit de fomentar en els centres d’ensenyament una major conscienciació sobre la gestió responsable dels residus urbans.

En el concurs, dirigit a tots els nivells educatius: infantil, primària, secundària i educació especial, l’alumnat pot participar amb maquetes, vídeos, o relats, perquè desenvolupe la creativitat i l’expressió de coneixements científics, matemàtics i tecnològics mitjançant diferents llenguatges artístics.

Fins ara, s’ha rebut un nombre important de treballs que seran valorats per a optar als premis de cadascuna de les categories. El termini màxim per a la presentació de projectes s’ha estés fins al 30 de maig, amb la finalitat de facilitar el lliurament de treballs que es realitzen via telemàtica.

En el seu moment, es farà públic el resultat del concurs a través de la pàgina web de la Càtedra i es contactarà amb els col·legis premiats per a fer-los lliurament del certificat per via telemàtica. No obstant això, no serà possible el lliurament físic dels premis tal com estava previst, el 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient. Aquest lliurament es realitzarà quan les condicions ho permeten, si fóra possible abans de finalitzar l’any.

Des de la Càtedra, es vol destacar el compromís dels docents i se’ls anima a continuar formant els ciutadans del futur i continuar la seua important labor de conscienciació quant a la gestió adequada dels residus, per a així aconseguir un planeta més net, respectuós amb la naturalesa i sostenible en el temps.