Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
domingo, 02 de abril del 2023 | Última actualización: 14:57

Advertisement
Advertisement

La Càtedra Facsa-UJI premiarà els millors treballs de Grau, Màster i tesi doctoral relacionats amb l’aigua

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 57 segundos

Noticias Relacionadas

L’elevat nivell mostrat pels participants en les dues edicions anteriors ha animat a estendre els premis a nivell nacional

Castellón Información

La Càtedra FACSA d’Innovació en el Cicle Integral de l’Aigua de la Universitat Jaume I ha convocat la tercera edició dels Premis al millor treball de Final de Grau, Final de Màster i tesi doctoral. La Càtedra continua apostant per incentivar el talent dels investigadors i reconèixer la seua labor dins de l’estudi del cicle integral de l’aigua, premiant els treballs més destacats realitzats pels joves investigadors.

L’elevat nivell mostrat pels participants en les dues edicions anteriors ha animat a estendre els premis a nivell nacional pel que pot presentar-se qualsevol estudiant universitari o investigador que hagi defensat el seu Treball Final de Grau, Treball Final de Màster o tesi doctoral en qualsevol universitat pública o privada d’Espanya durant els anys 2017 i 2018 i que s’inscriguin en l’àmbit del cicle integral d’aigua en un sentit ampli.

La convocatòria estarà oberta fins al 3 de març de 2019 i les bases es poden consultar en la web de la càtedra www.catedradelagua.uji.es. S’atorgaran tres premis individuals: Millor Treball final de grau, dotat amb 300 €; Millor Treball final de màster, premiat amb 400 €; i Millor tesi doctoral, dotat amb 1.000 €. Els treballs premiats es publicaran en la web i, si el jurat el considera oportú, es realitzarà una publicació de la tesi doctoral dins de la col·lecció de la Càtedra de l’UJI.

El jurat dels premis està compost pel professor Sergio Chiva, director la Càtedra Facsa-UJI; José Guillermo Berlanga, director de l’àrea d’I+D+i del Grupo Gimeno, i els professors Jorge Rodrigues, del Masdar Institute of Cience & Technology d’Abu Dhabi; Teresa Huget Vicent, de la Universitat Autònoma de Barcelona i Javier Navarro, Miguel Martín i Fernando M. Alzamora de la Universitat Politècnica de València.

L’objectiu de la Càtedra FACSA-UJI és mostrar a la societat els excel·lents treballs que s’estan realitzat en les universitats i centres d’investigació, i el gran esforç dedicat a tractar de conservar l’aigua com a recurs essencial. Un altre dels objectius primordials dels premis és atraure futurs investigadors amb talent cap a aquest àmbit d’estudi, fonamental per al desenvolupament sostenible de la societat.

Advertisement
Advertisement