martes, 21 de septiembre, 2021  |  
Benlloch accepta les disculpes dels dos usuaris a qui va denunciar per amenaces Benlloch accepta les disculpes dels dos usuaris a qui va denunciar per amenaces

- 30 julio, 2020 -

El jutjat ha citat a declarar tant al primer edil com als dos denunciats pel procediment Benlloch accepta les disculpes dels dos usuaris a qui va denunciar per amenaces

El jutjat havia citat a declarar tant al primer edil com als dos denunciats amb la finalitat de prosseguir amb el procediment

Castellón Información

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha acudit hui al jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Vila-real per a prestar declaració en el marc de les diligències prèvies obertes arran de la denúncia que va presentar el primer edil el mes d’octubre passat contra dos usuaris de Facebook per realitzar comentaris amenaçadors contra l’alcalde en aquesta xarxa social arran de la decisió de l’equip de govern d’incrementar l’Impost de Béns immobles (IBI) en 2020.

El jutjat havia citat a declarar tant al primer edil com als dos denunciats amb la finalitat de prosseguir amb el procediment per la possible comissió d’un delicte d’injúries per part dels dos joves, però finalment, després de demanar-li tots dos disculpes i manifestar el seu penediment pels comentaris abocats, l’alcalde els ha concedit el seu perdó, per la qual cosa el pas següent seria l’arxivament de les diligències.

Arran de la denúncia presentada per l’alcalde el passat octubre davant la Policia Nacional pels comentaris realitzats per aquestes dues persones, el jutjat va obrir diligències prèvies per a investigar si els fets eren constitutius d’un delicte d’injúries. Durant els últims mesos, l’alcalde ha tingut contacte tant amb els denunciats com amb els seus advocats i en tot moment els ha manifestat la seua voluntat d’arribar a un acord “si eren capaços de veure l’entitat de les seues faltes i els efectes tan negatius de la seua actitud”.

Benlloch ha afirmat que “comprenc que som humans i tots podem cometre errors, però han d’entendre el mal que fan a la convivència i a ells mateixos”. “Les xarxes socials són interessants i positives per a moltes coses però mal utilitzades poden fer molt de mal a la convivència i al futur d’una persona”, ha afegit.

L’alcalde ha assegurat que tots dos han manifestat penediment i bona voluntat i han publicat en les seues xarxes socials les seues disculpes, per la qual cosa Benlloch els ha perdonat, de manera que el pas següent seria l’arxivament de la causa.

El primer edil vila-realenc ha lamentat de nou aquest tipus d’actuacions i ha reiterat que “com a càrrec públic accepte la crítica però no puc tolerar aquest tipus d’actituds d’amenaça ni que se sobrepassen els límits amb la comissió de possibles delictes”. Finalment, l’alcalde s’ha posat a la disposició d’aquestes dues persones “en cas que necessiten realitzar qualsevol consulta o resoldre els seus dubtes sobre la gestió municipal. L’Ajuntament és de tots i totes i estem per a ajudar, escoltar i atendre la ciutadania, però no podem tolerar que la discrepància es manifeste d’aquestes maneres”, conclou.

Whatsapp Telegram