Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 12:22

Més del 90% dels veïns de Castelló valoren com 'excel·lent' l'atenció ciutadana del consistori

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 17 segundos

Noticias Relacionadas

El sistema de valoració amb el que compten les oficines municipals és un dispositiu de fàcil accés i maneig per a la ciutadania amb el qual pot valorar l'atenció i servei oferit

L'Ajuntament de Castelló continua en la seua aposta per oferir, cada vegada més, millor atenció i serveis quan la ciutadania ha d'acudir a les dependències municipals per realitzar qualsevol tràmit. Per això, el passat mes de maig posà en marxa un sistema d'avaluació i satisfacció ciutadana a les oficines d'atenció integrada.

Aquesta, ja ha tret els primers resultats i de les 1.163 valoracions enregistrades tant a les dependències de l'Edifici Noble, com a les tinences nord, sud, est, oest i del Grau, el 91% han estat valorades com a excel·lent. La resta, un 7.5% està satisfeta amb els serveis, i sols un 1.5% ha destacat que està insatisfeta o que es millorable.

Per a l'edil d'Atenció Ciutadana, Ignasi Garcia, "aquestes dades denoten que tenim un equip de treballadors municipals treballant cara el públic preparat, amb solucions i que sempre intenten ajudar a tots els veïns i veïnes de la ciutat que passen per l'Ajuntament a fer un tràmit". Garcia també ha destacat que "estem compromesos en la millora continua dels nostres serveis, i seguir en aquesta excel·lència en l'atenció ciutadana ha de ser clau i que la ciutadania ens ajude a millorar constantment".

Així mateix, el regidor Garcia també ha posat de relleu que "hem passat de més de mig hora d'espera a menys de set minuts amb la implantació de la cita prèvia".

Per part seua, la regidora d'Innovació Digital i Recursos Humans, Monica Barabás, ha destacat que "continuarem millorant l'atenció i la relació de l'administració municipal amb els veïns i veïnes" i per a això "ens valdrem d'eines com aquesta, entre altres, que ens permet estar en contacte amb la ciutadania".

El sistema de valoració amb el que compten les oficines municipals és un dispositiu de fàcil accés i maneig per a la ciutadania amb el qual pot valorar l'atenció i servei oferit per l'administració, tot amb l'objectiu de seguir millorant la qualitat de l'atenció ciutadana. Aquest consta d'una pantalla amb quatre 'caretes' perquè, després de l'atenció, el veí o veïna avalue si la cita ha estat excel·lent, satisfactòria, millorable o insatisfeta, i mitjançant aquesta valoració es vincularà el tràmit amb la taula que l'ha atés.

Sols en el cas que l'opció marcada siga millorable o insatisfeta, s'obri altra pantalla on el ciutadà valorarà si no s'ha resolt el problema, si l'espai no es l'adequat, si l'atenció no ha estat la correcta o si el temps d'espera ha estat massa llarg.