Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

L'Actor lleonés Imanol Arias arriba al Teatre Principal de Castelló amb l'obra ‘La muerte de un viajante’

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 47 segundos

Noticias Relacionadas

El dimarts 7 de juny, últim encontre d’‘Intercanvis. Club de  cultura’ amb l’artista Dora García al Museu de Belles Arts de Castelló

Castellón Información

Cultura de la Generalitat, per mitjà  de l’Institut Valencià de Cultura, presenta aquest diumenge 5 de juny  a les 19.00 hores, al Teatre Principal de Castelló, l’adaptació de Natalio Grueso del clàssic d’Arthur Miller ‘La muerte de un viajante’.

El delegat de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que el  Principal “tindrà un nou ple aquesta temporada amb tot un clàssic de  la dramatúrgia, en què comptarem amb un dels actors més coneguts de  l’Estat com és Imanol Arias”, i ha recordat que “la setmana que ve  tancarem la programació d’una temporada plena d’èxits i ho farem amb  el recentment guanyador del Premi Princesa d’Astúries de les lletres,  Juan Mayorga, i la seua obra ‘El diablo cojuelo’”.

Imanol Arias interpreta Willy Loman, un viatjant de comerç que ha  entregat tot el seu esforç i la seua carrera professional a l’empresa  per a la qual treballa. El seu únic objectiu és donar una vida millor  a la família, la dona i els dos fills, que l’adoren i als quals vol  inculcar-los l’ambició per triomfar i progressar en l’escala social.  Treballador infatigable, ara, amb seixanta-tres anys, exhaust i  esgotat després d’una vida sense descans, veu com la seua posició en  l’empresa trontolla. Les vendes ja no són les que eren i la  productivitat cau en picat, la qual cosa provoca que la relació amb  els caps es faça insostenible. El matrimoni tampoc va bé, i la relació  amb els fills amaga un antic secret que els ompli de ressentiment i  que amenaça de destrossar l’estabilitat familiar.

Les últimes entrades a la venda estan en el web <taquilla.ivc.gva.es>  a un preu d’entre 20 i 3 euros.