Noticias Castellón
jueves, 01 de diciembre del 2022 | Última actualización: 23:33

Castelló seguirà fomentant el comerç local amb un pressupost de 260.305 en bons

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 46 segundos

Noticias Relacionadas

L'Ajuntament ha pogut ampliar el pressupost per aquests bons gràcies a una subvenció de la Generalitat

L'Ajuntament de Castelló augmentarà el pressupost per a bons de comerç fins als 260.305 euros després d'haver captat una subvenció de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Així, als 226.105 euros aprovats en l'últim ple a través de dues modificacions de crèdit se sumaran altres 34.200 euros. En total, 260.305 euros per a realitzar dues noves campanyes de bons de comerç. Una d'elles anirà destinada a fer costat als establiments de l'avinguda del Lledó i comptarà amb una partida de 50.000 euros. La resta anirà destinada a una campanya per a impulsar el consum en el comerç local de tota la ciutat.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha posat en valor aquesta aposta per noves campanyes "que permetran incentivar el consum a la ciutat i contribuir a pal·liar les conseqüències de l'augment de preus en les famílies". Marco ha recalcat que, sumada a la campanya de bons per a la 'tornada al col·le', "Castelló destinarà enguany un total de 310.337 euros en aquestes accions, enfront dels 214.000 euros de l'any anterior". "Incrementem així en un 45% el pressupost destinat enguany a aquesta mena de campanyes de dinamització comercial que tan bon acolliment té entre el sector i la ciutadania", ha apuntat.

La regidora d'Innovació Comercial, Mary Carmen Ribera, ha explicat que, una vegada incorporat aquest nou pressupost es començaran a tramitar les dues noves campanyes de bons de comerç. "Des d'Innovació Comercial impulsarem dues noves accions donat el gran interés que desperta aquesta iniciativa i els beneficis directes que repercuteixen en el comerç de proximitat i en les famílies", ha indicat Ribera.

Cal recordar que aquest tipus de campanyes estan basades en la posada en circulació de bons per diferents quanties per a realitzar consums en els comerços de barri adherits. D'aqueixos bons, la meitat de l'import estan subvencionats per l'Ajuntament de Castelló, per la qual cosa el comprador o compradora paga la meitat. Així, dels 260.305 euros que el consistori destinarà en dues pròximes campanyes, el comerç percebrà 520.610 euros en compres.

1 COMENTARIO

  1. ¿Como tienen que fomentar el comercio si no saben hacerlo?, las campañas de hace unos años, que movían algo sin terminar de cuajar, se las han cargado , y como no saben coger el toro por los cuernos... se podrán llenar la boca de decir y pregonar las ayudas y el fomentar el comercio, pero eso no saben hacerlo porque lo primero que han hecho es cortar todas las posibilidades de acceder al centro sin arriesgarse a tener problemas.

Los comentarios están cerrados.