domingo, 28 de noviembre, 2021  |  

- 19 noviembre, 2021 -

També demà, la Colla de Dolçainers, Tabaleters i Trabucaires Xaloc ha organitzat un concert extraordinari en homenatge a Amador Milián Meseguer

També demà, la Colla de Dolçainers, Tabaleters i Trabucaires Xaloc ha organitzat un concert extraordinari en homenatge a Amador Milián Meseguer

Castellón Información

La música de banda tornarà a sonar demà als carrers de la ciutat de Castelló. I és que Castelló celebra aquest dissabte la festivitat de Santa Cecília amb un passacarrer de cinc bandes de la ciutat pel parc Ribalta. Més de 100 músics de la Unió Musical del Grau, l’Associació Cultural Banda UJI, l’Associació Cultural Castàlia, la Unió Musical Mestre Gargori, i la incorporació de la nova Unió Musical Sant Josep de Calasanz, tornen al carrer en una celebració matinal que començarà a les 11.00 hores, un acte que es va suspendre al 2020 com a conseqüència de la Covid-19.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha assenyalat que “les bandes de la ciutat podran reunir-se de nou aquest any per a homenatjar a la seua patrona, en una jornada de germanor per a les cinc formacions de la ciutat que faran que la música sone al carrer una altra volta”.

Les bandes de la ciutat faran una cercavila amb totes les mesures assenyalades per la normativa sociosanitària marcada per Salut Pública, amb un recorregut circular que començarà a l’Obelisc del parc Ribalta i finalitzarà a la plaça Espanya. Com a novetat, el passacarrer suposa, a més, el debut de la recent formada Unió Musical Sant Josep de Calasanz, amb una secció també juvenil.

Tabal i dolçaina al Grau

També aquest dissabte, la Colla de Dolçainers, Tabaleters i Trabucaires Xaloc ha organitzat un concert extraordinari en homenatge a Amador Milián Meseguer, a les 11.00 hores, al Centre Cultural La Marina del Grau, amb la col·laboració de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló, Xarançaina i Colla El Soroll.

Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Deja un comentario