Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 28 de marzo del 2023 | Última actualización: 13:07

Advertisement
Advertisement

Castelló reprén el projecte ‘Pintaescola’ amb una partida de 15.000 euros i 14 centres participants

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 28 segundos

Noticias Relacionadas

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló engega una nova edició del Pintaescola, amb una inversió de 15.000 euros per a subministrament de material per a embellir patis renovar jocs o realitzar murals artístics a les seues instal·lacions. Una iniciativa que aquest curs donarà vida a 14 projectes a 13 centres educatius de la ciutat i que se suma a les fetes en cursos anteriors a altres 20 escoles.

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha assenyalat que “el Pintaescola és un projecte de procés participatiu que involucra a tota la comunitat educativa, alumnat, famílies, professorat i personal, en la dignificació de les escoles de la ciutat, en embellir els patis i murs perimetrals, en crear jocs tradicionals, generant una ciutat educadora, transformant també la imatge dels barris, amb una escola diversa que construir entre totes i tots”.

Aquest curs seran els CEIP Antonio Armelles, Bisbe Climent, Carles Salvador, les dos seccions del Carles Selma, Censal, Gaetà Huguet, Guitarrista Tárrega, lles Columbretes, Isabel Ferrer, Isidoro Andrés, Juan García Ripollés, L’Illa i Pinar. Cada centre ha presentat un projecte de qué fer i on fer-ho, i l’Ajuntament és qui subministra els materials.

En els projectes, uns volen col·locar pissarres als patis, porteries amb números o jocs al seu pati, altres renovar la seua zona exterior de ‘picnic’, pintar murs interns i els perimetrals, embellir el menjador, fer un projecte amb un artista urbà, o simplement, renovar les actuacions realitzades en anteriors campanyes. En aquest nou format participatiu, després d’altres iniciatives educatives municipals com ’12 Artistes, 12 Escoles’, en el curs 2018/19 van ser 13 les escoles que hi van participar en el Pintaescola; i 12 en 2019/2020, reforçant el projecte pedagògic, didàctic i cooperatiu que involucra a tota la comunitat del centre.

Advertisement
Advertisement