miércoles, 1 de diciembre, 2021  |  
Puig defineix la innovació tecnològica com la garantia per a posicionar a la Comunitat “en l’economia del coneixement” Puig defineix la innovació tecnològica com la garantia per a posicionar a la Comunitat “en l’economia del coneixement”

- 30 septiembre, 2017 -

El president ha clausurat la Fira 'Destaca en Ruta' de Vinaròs Puig defineix la innovació tecnològica com la garantia per a posicionar a la Comunitat “en l’economia del coneixement”

Castellón Información

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que la innovació tecnològica és la “garantia” que permetrà posicionar a la Comunitat Valenciana en el nou paradigma de l’economia del coneixement.

Durant la seua intervenció en la clausura de la fira ‘Destaca en ruta’ de Vinaròs, Puig ha incidit en la importància de pujar-se “al cavall de la innovació” per a aconseguir “una societat valenciana socialment avançada” a través d’ella.

En aqueix sentit, el cap del Consell ha apostat per implementar la innovació en tots els sectors econòmics de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu d’augmentar la productivitat.

Puig, que ha qualificat la fira ‘Destaca en ruta’ de Vinaròs com una iniciativa “extraordinàriament important” per a acostar la recerca universitària a la realitat de la ciutadania, ha recordat el rellevant paper de les institucions acadèmiques en l’impuls de la innovació. “Les universitats, com la Universitat Jaume I a Castelló, són el factor de modernització més important de les comarques valencianes”, ha indicat.

Així mateix, el president ha tingut paraules d’agraïment als ajuntaments per la labor que realitzen sobre el territori per a acostar la tecnologia i la innovació “a la vida de les persones”. Les entitats locals, ha assenyalat a continuació, són els agents mobilitzadors de l’energia de les societats.

Puig en Vinaròs

Intercanvi sobre ciència, tecnologia i innovació

La fira ‘Destaca en ruta’ de Vinaròs és una experiència pionera que suposa un punt de trobada sobre transferència científica i tecnològica i innovació a la Comunitat Valenciana, les jornades de la qual persegueixen activar el teixit econòmic a través de la innovació.

La iniciativa, en la qual també ha participat la Universitat Jaume I de Castelló, ha reunit a entitats i empreses de sectors rellevants per a l’economia valenciana, com són l’agricultura i la pesca, la indústria i el medi ambient, el turisme d’interior i de platja, o moble, entre altres.

Whatsapp Telegram