Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
miércoles, 29 de marzo del 2023 | Última actualización: 23:21

Advertisement
Advertisement

Castelló posa fi a les molèsties de les partides Catalana i Rafalafena al solucionar una avaria registrada en el drenatge de la Marjaleria

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 21 segundos

Noticias Relacionadas

Els problemes en la canonada s’hi havien agreujat en els últims temps i estaven provocant episodis ocasionals d’inundacions

Castellón Información

L’Ajuntament de Castelló ha solucionant una avaria registrada en en el sistema de drenatge de la Marjaleria, infraestructura existent en la zona des de 1973 per a propiciar producció agrària, per a posar fi a les molèsties en les Partides Catalana i Rafalafena. Les obres es van dur a terme la setmana passada en una canonada del Camí la Plana.

«El sistema de drenatge de la Marjaleria es va construir l’any 1973 per la Confederació Hidrogràfica del Júcar per augmentar la rendibilitat agrària de la zona i es va cedir als ajuntaments de Castelló, Benicàssim i Almassora, a la societat de regants i a la Diputació. Durant estes dècades la crisi agrària i el desordre urbanístic en la zona han complicat molt la gestió de la seguretat, del valor ambiental i de l’activitat agrària en la Marjaleria. Amb esta actuació donem resposta als problemes per a l’activitat agrària en les partides Catalana i Rafalafena, que és l’objectiu de la infraestructura, mentre a l’Ajuntament continuem treballant per posar ordre a la realitat urbanística», explica el regidor de Transició Ecològica.

Els problemes en la canonada s’hi havien agreujat en els últims temps i estaven provocant episodis ocasionals d’inundacions, especialment en les Partides Catalana i Rafalafena.

La Regidoria de Transició Ecològica està realitzant també una avaluació del sistema de drenatge per a solucionar incidències que es puguen ocasionar en una infraestructura que va ser construïda fa quasi 50 anys.

Advertisement
Advertisement