Noticias Castellón
miércoles, 01 de febrero del 2023 | Última actualización: 13:19

La fira de teatre breu de Castelló 'La Ravalera' arriba al Palau de la Festa l'últim cap de setmana de gener

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 17 segundos

Noticias Relacionadas

Cal recordar que comptarà amb la col.laboració de la Regidoria de Cultura de l'ajuntament de la capital de la Plana, la Universitat Jaume I 

Castellón Información

La fira de teatre breu de Castelló 'La Ravalera', amb la col.laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, la Universitat Jaume I i altres entitats, torna a l'agenda municipal els dies 28, 29 i 30 de gener en el Palau de la Festa amb la proposta 'La Ravalera, festa plena!'. Aquesta 11ª edició tindrà com a eix temàtic la Galania de les festes de la Magdalena, amb cinc peces d'uns 8 minuts per a grups reduïts de 20 persones cadascun, creades especialment per a aquesta ocasió per tot un equip d'artistes de les comarques de Castelló.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha assenyalat que "La Ravalera és una proposta important en el projecte cultural de la ciutat ja que es tracta de teatre, en xicotet format, fet per professionals de la nostra terra i que a més ens ubica en espais no convencionals per a gaudir de bones obres en un context diferent". "Dóna visibilitat a la professió teatral de Castelló i obri les portes a generar nous públics, i en la que aquest any s'extremen les mesures per fer-la una cita de cultura segura", ha incidit la regidora.

En aquests tres dies es podrà veure una proposta diferent on els i les espectadores podran conèixer alguns racons del Palau i descobrir els personatges que l'habiten minuts abans d'una Galania. El Palau de la Festa, un dels grans espais de la ciutat, obrirà les seues portes per deixar fer un viatge en el temps i on la imaginació i les ganes de jugar a una realitat diferent tindran un pes important. Cinc històries contades en cinc moments diferents del 'passeig' per la història de 'Ravalera, festa plena', amb moltes sorpreses a escena.

Les obres que s'estrenaran en la fira de teatre breu de Castelló 'La Ravalera' estaran coordinades i dirigides per la companyia, amb Laia Porcar i Núria Vizcarro al capdavant, juntament amb textos d'Albert Bellés, Marc Escrig i Marcos Hernando i amb les interpretacions de Lola Bou, Ainhoa Cebrià, Marc Escrig, Carme Juan i Marcos Luis Hernando. El cartell, aquest any, és obra de la dissenyadora castellonenca Águeda Alonso.

El preu de les entrades és de 15 euros i es poden comprar per anticipat a la Llibreria Babel, per internet al web www.entrapolis.com i durant els dies de funció, una hora abans a les taquilles del Palau de la Festa de Castelló. Les funcions seran a les 18.00 hores i a les 20.00 hores divendres i dissabte, i a les 12.00 hores i a les 18.00 hores diumenge.