domingo, 28 de febrero, 2021  |  
Castelló inicia la concessió els 135.000 euros d’ajudes al lloguer per la Covid Castelló inicia la concessió els 135.000 euros d’ajudes al lloguer per la Covid

- 29 mayo, 2020 -

Per altra banda, Habitatge destinarà altres 45.000 en incentius per a propietaris per a impulsar una borsa de lloguer social Castelló inicia la concessió els 135.000 euros d’ajudes al lloguer per la Covid

Per altra banda, Habitatge destinarà altres 45.000 en incentius per a propietaris per a impulsar una borsa de lloguer social

Castellón Información

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló comença a tramitar el finançament de 135.000 euros procedents dels plans d’emergència del Govern i el Consell per a costejar el lloguer dels col·lectius més vulnerables per la covid-19.

La convocatòria d’aquestes ajudes s’han publicat aquesta setmana al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i cobreixen fins al 100% de la mensualitat amb un màxim de 600 euros, que pot pujar a 900 en alguns casos degudament justificats.

“Les persones vulnerables i que han empitjorat encara més la seua situació amb la crisi actual poden sol·licitar a la Regidoria d’Habitatge aquestes noves ajudes al lloguer. Destinarem des de l’Ajuntament un total de 135.000 euros, que costejaran fins al 100% del lloguer a persones que han patit un desnonament, que estan sense llar, en rentes molt baixes o víctimes de violència de gènere. Farem així tots els esforços perquè ningú es quede arrere”, subratlla la regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido.

Garrido destaca que les persones que les necessiten han de posar-se en contacte amb l’Oficina Municipal d’Habitatge telefonant al 010 o enviant un correu a vivenda@castello.es. Aquesta mesura es prolongarà un any i també contempla el pagament de 200 euros per a despeses de manteniment.

Aquestes ajudes al lloguer es complementen amb una altra línia de subvenció directa que gestiona la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge dirigit en aquesta ocasió a treballadors i autònoms afectats per la crisi per la Covid-19.

La Regidoria d’Habitatge, així mateix, treballarà per a ampliar el parc de lloguer social incloent un incentiu per als propietaris perquè cedisquen habitatges per a la bossa de lloguer social. Aquesta iniciativa posaria en contacte a propietaris i inquilins. En aquest sentit, l’Ajuntament preveu destinar 45.000 euros.

Whatsapp Telegram