miércoles, 27 de octubre, 2021  |  
Demà arranca en Castelló una nova edició de La Ravalera amb tres noves peces de microteatre Demà arranca en Castelló una nova edició de La Ravalera amb tres noves peces de microteatre

- 30 noviembre, 2017 -

El festival, ja consolidat a Castelló, obri les portes de l'Institut Ribalta a partir de demà divendres amb l'aforament complet Demà arranca en Castelló una nova edició de La Ravalera amb tres noves peces de microteatre

El festival, ja consolidat a Castelló, obri les portes de l’Institut Ribalta a partir de demà divendres amb l’aforament complet

Castellón Información

Castelló engegarà aquest cap de setmana una nova edició de la Fira de Teatre Breu La Ravalera, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, la Fundació Dávalos-Fletcher, i la Universitat Jaume I, entre altres. Així, els dies 1, 2 i 3 de desembre La Ravalera habitarà les aules de l’institut de Secundària Francesc Ribalta amb tres noves peces de teatre breu.

La regidora de Cultura a l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha volgut destacar que “aquesta fira és un projecte cultural que aposta pel teatre en petit format en espais no convencionals amb l’objectiu de promocionar a joves actors i actrius emergents de Castelló que moltes vegades s’han de buscar la vida laboral fora de la nostra ciutat per a poder treballar. Així, poden mostrar-nos tot el seu talent a sa casa”.

Ruiz ha explicat també que “aquesta fira fa arribar el teatre a tot el públic amb aquest format, més pròxim, més íntim i amb una màgia especial. També permet posar en valor part del patrimoni de la nostra ciutat donant a conéixer espais que, formant part de la nostra història i vida quotidiana, han passat d’una manera o altra a l’oblit”.

Des de l’organització de La Ravalera han mostrat la seua “alegria perquè ja tenim l’aforament complet. Estem molt agraïdes per la gran resposta del públic castellonenc, això ens anima a continuar perquè veiem que a Castelló es valora molt la iniciativa, així que ja estem treballant en l’edició de primavera”.

En estos 3 dies es podran veure tres peces de microteatre que s’han creat al voltant de l’educació i de totes aquelles històries que poden passar a l’interior d’un centre educatiu, per acabar amb un xicotet concert que servirà com a festa de graduació de tots els espectadors. Les peces de microteatre, com sempre, han sigut creades especialment per a l’edició, les companyies participants són: Teatre de Caixó, La Família Política i la mateixa La Ravalera, el concert anirà a càrrec de Guillem Roma.

Com a les antigues edicions, les actuacions se celebraran divendres i dissabte, amb horaris de 19.00 i 21.00 hores, i diumenge de 18.00 i 20.00 hores.

Whatsapp Telegram