jueves, 29 de julio, 2021  |  
Comença la segona edició de Grau de Circ amb actuacions aèries, malabars i pallasos Comença la segona edició de Grau de Circ amb actuacions aèries, malabars i pallasos

- 18 junio, 2021 -

Ruiz destaca que 3l Grau i Castelló "estan gaudint d'uns espectacles que es barregen circ clàssic i del contemporani per entretenir al públic" Comença la segona edició de Grau de Circ amb actuacions aèries, malabars i pallasos

Ruiz destaca “El Grau i Castelló estem gaudint d’uns espectacles que es barregen diferents aspectes del circ clàssic i del contemporani per entretindre al públic”

Castellón Información

Grau de Circ ha començat la seua segona edició amb la història de Bambalina, una jove entusiasta i maldestra, la qual desplega una carpa de circ per on passen diferents personatges vinculats al món del circ. El festival ha continuat amb l’espectacle aeri de ‘El rey de la acrobacia’, de Guga i Sílvia; finalment, l’actuació més esperada, ‘El desig d’estar junts’ de La Finestra Nou Circ ha tancat la jornada amb un contingut més social.

“El Grau i Castelló estem gaudint d’uns espectacles eclèctics, en els quals es barregen diferents aspectes del circ clàssic i del contemporani per entretindre al públic” ha assegurat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz. A més, Ruiz ha incidit en què “l’espectacle, amb música en directe i tocs d’humor, ens fa molta falta després d’uns mesos marcats per la pandèmia”. L’edil ha refermat “l’aposta per la nostra regidoria per reactivar el sector cultural, durament colpejat per la crisi econòmica provocada pel Covid-19”.

Dissabte, el festival continua amb la Trobada Anual de l’Associació de Professionals del Circ del País Valencià (APCPV), la qual analitzarà la situació del sector. A la vesprada, Cris-is intepretarà ‘Home’, un drama amb tocs d’humor i ternura (19.00 hores). ‘La bella tour’ buscarà treure el somriure del públic (19.45 hores) i les acrobàcies i els malabars de ‘Baktana’ tancaran la vesprada (20.45 hores). La nit serà per a ‘Avol’, una obra que reivindica la figura de l’artista (22.30 hores).

Diumenge serà el darrer dia de festival, el qual comença amb el circ contemporani de ‘Días Extraños’, de Los Abajo Firmantes (18.45 hores). Continuarà amb l’humor i la música d’ ‘Infoncundibles’, de La Banda del Otro (19.00 hores). Tancarà el festival l’espectacle amb trapezi i altres elements de l’equilibrisme, ‘Obstinées’, de La Burrasca (20.00 hores).

Cal recordar que Grau de Cir és una aposta de la Regidoria de Cultura, la qual s’assegura el compliment de les mesures sanitàries i garanteix la cultura segura a Castelló. El festival és un esdeveniment gratuït al qual el públic pot accedir fins completar l’aforament, marcat pels protocols sanitaris derivats de la pandèmia.

Whatsapp Telegram