Miércoles, 28 de octubre, 2020  |  
El MUT ompli d’arts escéniques Castelló amb molt bon acolliment en la primera jornada El MUT ompli d’arts escéniques Castelló amb molt bon acolliment en la primera jornada

- 26 septiembre, 2020 -

El Passadís de les Arts i la plaça Hort dels Corders són els epicentres teatrals d'aquesta edició del festival El MUT ompli d’arts escéniques Castelló amb molt bon acolliment en la primera jornada

El Passadís de les Arts i la plaça Hort dels Corders són els epicentres teatrals d’aquesta edició del festival

Castellón Información

La Plaça Hort dels Corders de Castelló va acollir ahir l’espectacle inaugural de la cinquena edició del MUT!, Festival Internacional d’Arts Escèniques sense Text, organitzat per la regidoria de Cultura amb ‘La tortuga de Gaugin’ de la companyia francesa Locamoros.

Els regidors de Compromís, Ignasi Garcia, Verònica Ruiz i Francesc Mezquita, van assistir a la inauguració del MUT!. Tots tres han destacat la importància de fer costat al sector cultural en una situació complicada a causa de la Covid-19. Els representants de la formació valencianista han volgut mostrar amb l’exemple que la cultura és segura i que aquest festival pren totes les mesures sanitàries per garantir-ho. En eixe sentit, Compromís per Castelló aposta per la cultura i pels professionals de proximitat i es solidaritza amb les reivindicacions del món de la cultura en aquests moments complicats i decisius per al sector.

Hui l’activitat es trasllada al Passadís de les Arts, escenari principal de la segona jornada del MUT!. Aquest ha començat amb l’espectacle ‘Somente’ de la companyia portuguesa Teatro Só. Tot seguit, la Cia Jordi Beltran ha interpretat l’obra ‘Le petit bonhomme en mousse’, amb un doble passe. Circ Pistolet han oferit el públic el seu espectacle d’acrobàcies ‘Quan no tocàvem de peus a terra’.

A les 18.00 hores arranca la jornada vespertina del festival amb Teatro Só i ‘Somente’. A les 18.30 i a les 19.45 hores, la Cia Jordi Beltran, interpreta novament l’obra ‘Le petit bonhomme en mousse’. A les 18.45 hores serà el torn de la companyia Chapertons i el seu explosiu espectacle ‘Boom!'; a les 20.00, Vaivén Circo mostrarà al públic assistent tot un seguit d’acrobàcies i figures amb ‘Esencial’. A la nit, el teatre sense text es traslladarà a la Plaça Hort dels Corders, on a les 22.30 hores, la companyia David Moreno & Cristina Calleja faran volar el públic amb el seu espectacle ‘Flotados’. L’obra serà l’encarregada de posar fi a aquesta segona jornada del festival.

Castelló Festival MUT

El diumenge es reprendran les actuacions a les 12.00 al Passadís de les Arts amb un total de sis propostes de teatre sense text que inclouen les obres Sorriso (12.00 i 18.45 hores), Isla (12.30 hores), Amagatalls Secrets (18.00) i Avec le Temps (19.15 hores) per a deixar el millor gust de boca al públic d’aquesta cinquena edició del MUT!, Festival Internacional d’Arts Escèniques sense Text. Per a la cloenda del festival, han triat Leandre Clown, un artista del gest que oferirà a Castelló el seu Rien à Dire (20.00 hores).

La programació completa, els horaris i les localitzacions es poden consultar al web www.festivalmut.com, on el públic també podrà trobar una descripció completa de les obres i companyies, a més de les indicacions i normes de prevenció de contagis de Covid-19 que s’hauran de respectar per tot públic assistent.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *