viernes, 4 de diciembre, 2020  |  
L’Ajuntament de Castelló busca concienciar sobre accidents als joves amb un espectacle multimedia L’Ajuntament de Castelló busca concienciar sobre accidents als joves amb un espectacle multimedia

- 1 noviembre, 2016 -

Es tracta de la primera vegada que es representa en la Comunitat i avança que es programaran més sessions L’Ajuntament de Castelló busca concienciar sobre accidents als joves amb un espectacle multimedia

Castellón Información

El Teatre del Raval acull aquest dijous, 3 de novembre, dues sessions d’un nou espectacle multimèdia d’educació vial, anomenat Road Show, amb el qual es pretén conscienciar als més joves sobre els accidents de trànsit. El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló, Antonio Lorenzo, ha explicat que «es tracta d’una activitat d’educació vial destinada als instituts de Castelló, que ha tingut una gran acceptació allà on s’ha representat i que és la primera vegada que es fa a la Comunitat Valenciana«.

Lorenzo ha agraït el treball de l’àrea de Seguretat Vial de la Policia Local de Castelló «per fer possible que estudiants de quatre instituts de la ciutat participen en aquest programa d’educació vial que recrea un accident de trànsit real i les seues conseqüències». Donada la resposta dels centres docents, el regidor de Seguretat Ciutadana ha anunciat que per al pròxim any es programaran noves sessions «amb l’objectiu de facilitar que els instituts interessats puguen participar».

Aquestes dues primeres sessions comptaran amb la participació d’alumnat dels instituts Bovalar, Josep Baptiste Porcar, Sos Baynat i Matilde Salvador. Les sessions se celebraran a les 10:00 i a les 12:00 en el Teatre del Raval, amb un aforament màxim de 300 persones per cada funció. El públic al que va dirigit aquest nou programa és *estudiantado de 3r i 4rt de l’ESO, Batxillerat i Formació Professional.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir disminuir els accidents en joves espanyols mitjançant una activitat que arriba a sensibilitzar-los en utilitzar un format proper als joves. Aquesta representació multimèdia recrea una nit d’un jove que comença com cada divendres, en la discoteca amb els seus amics, i finalitza amb la tragèdia inesperada d’un accident de trànsit i les seues conseqüències.

Google+
Whatsapp Telegram