Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 23:01

Castelló comptarà amb cinc aules més de 2 anys de cara al pròxim curs escolar 2022-23

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 55 segundos

Noticias Relacionadas

Es tracta de 90 places públiques més al 2022-2023 als CEIPs Armelles, Gaetà Huguet, Carles Salvador, Sanchis Yago i Gregal

Castelló arrancarà el proper curs 2022-2023 amb cinc noves aules de dos anys als CEIPs Gaetà Huguet, Gregal, Sanchis Yago, Carles Salvador, i una segona aula al CEIP Antonio Armelles. De fet, a hores d'ara ja s'estan començant les construccions als distints centres per poder obrir-les a l'inici del curs.

La creació d'aquestes noves aules suposa 90 places públiques de 2 anys a les escoles de la ciutat. A més, en el curs que acaba de finalitzar ja s'han estrenat altres dos, als CEIPs Bernat Artola i Illes Columbretes.

Segons ha explicat el regidor d'Educació a l'Ajuntament de Castelló, Francesc Mezquita, "en coordinació amb la Conselleria d'Educació tenim una aposta clara perquè totes les escoles públiques i barris de la ciutat tinguen vacants en l'etapa d'infantil de dos anys". Precisament, Castelló ha passat de tindre zero aules de dos anys a tindre onze en tan sols sis anys, a banda de les places que s'ofereixen des dels centres Nuestra Señora de Lourdes i Mar de Somnis.

Així mateix, per als propers cursos ja estan projectades mitjançant el Pla Edificant dues aules de 2 anys al CEIP Vicent Marçà i altra al CEIP Sebastian Elcano.

Tot això demostra, en paraules de l'edil Mezquita, que "Castelló estem al capdavant en la creació d'aquestes aules que mitjançant l'ampliació de l'oferta també ens ajuden a fomentar la conciliació familiar i augmentar el nombre de famílies que es poden beneficiar, fins acabar configurant el mapa d'aules per arribar a totes les zones de la nostra ciutat".

Més de 500 places públiques en els propers anys a Castelló

Castelló tindrà en els propers anys vora 150 places més en aules públiques de dos anys, que es sumaran a les 356 amb les que ja compta la ciutat.

A hores d'ara, Castelló compta amb 11 aules de dos anys més les places que s'ofereixen des dels centres Mar de Somnis i Nuestra Señora de Lourdes. Aquestes, amb un total de 18 places per aula, es troben al CEIP Armelles, CEIP Bernat Artola, CEIP Blasco Ibáñez, CEIP Benadressa, CEIP Bisbe Climent, CEIP Ejército, CEIP Herrero, CEIP Illes Columbretes, CEIP l'Illa, CEIP Mestre Canós i CEIP Sant Agustí.