martes, 26 de octubre, 2021  |  
Enric Nomdedéu, Mònica Oltra i Vicent Marzà expliquen l’alternativa que proposa Compromís per a Castelló Enric Nomdedéu, Mònica Oltra i Vicent Marzà expliquen l’alternativa que proposa Compromís per a Castelló

- 30 abril, 2013 -

Marzà: “Volem que la coalició siga l'eina de les persones que volen canviar Castelló i el País Valencià”. Enric Nomdedéu, Mònica Oltra i Vicent Marzà expliquen l’alternativa que proposa Compromís per a Castelló

 

Dos centenars de persones han presenciat esta vesprada la presentació del col·lectiu de Compromís per Castelló a la capital de la Plana. Durant l’acte han intervingut el portaveu a l’ajuntament de Castelló i a la Diputació, Enric Nomdedéu; la síndica adjunta del grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes, Mònica Oltra, i el portaveu local de Compromís per Castelló, Vicent Marzà.

La constitució de Compromís per Castelló és fruit d’anys de treball conjunt entre moltes persones i formacions polítiques amb l’objectiu comú de bastir una alternative nacionalista, d’esquerres i ecologista per Castelló i el País Valencià. Com ha assenyalat Vicent Marzà durant la seua intervenció, “volem que Compromís siga l’eina que necessita la ciutat i el país per eixir del pou on ens han clavat els nostres governants”.

Nomdedéu: “Estem preparats”

El primer torn ha estat per Enric Nomdedéu. El portaveu al consistori ha destacat que Compromís per Castelló “no naix del no res, sinó que arreplega l’herència de moltíssimes persones que han treballat per la ciutat i així ho seguirem fent”. Nomdedéu ha lamentat la “nefasta gestió del govern municipal, que probablement siga el pitjor que ha tingut mai Castelló. Davant d’això, nosaltres fem i farem perquè la nostra ciutat tinga un ajuntament que escolte i treballe per solucionar els problemes de les persones”.

Oltra: “Hem de trencar amb la cultura de la por”

La síndica adjunta a les Corts Valencianes, Mònica Oltra, ha fet una crida perquè “la gent s’enfronte a la cultura de la por que ens volen imposar des del govern valencià, espanyol i la troika europea”. Per la diputada, “en les nostres mans està canviar la forma de funcionar de la nostra societat. Podem i volem fer-ho, comencem per les coses xicotetes I ja voreu com arribarem a allò que ara ens pareix inassolible. Rebel·lem-nos contra la por i actuem, totes i tots, tots els dies”. 

Whatsapp Telegram