jueves, 27 de enero, 2022  |  
Castelló estudia la possibilitat de comprar altres 4 habitatges per incloure’ls al Pla de Compra Municipal Castelló estudia la possibilitat de comprar altres 4 habitatges per incloure’ls al Pla de Compra Municipal

- 4 diciembre, 2021 -

Habitatge ja va adquirir enguany sis habitatges, les primeres des de 1984, amb un cost total de 600.000 euros Castelló estudia la possibilitat de comprar altres 4 habitatges per incloure’ls al Pla de Compra Municipal

Habitatge ja va adquirir enguany sis habitatges, les primeres des de 1984, amb un cost total de 600.000 euros

Castellón Información

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló valora la incorporació d’altres quatre habitatges al Pla de Compra Municipal que ja han rebut el vistiplau dels serveis tècnics.

“És una molt bona notícia que ens ajudarà a continuar incrementant el parc públic municipal per a augmentar la xifra de lloguers assequibles i atendre la demanda que tenim”, afirma la regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló, María Jesús Garrido.

La Regidoria ja va adquirir enguany sis habitatges, les primeres des de 1984, amb un cost total de 600.000 euros. Ara analitza altres quatre, el preu màxim dels quals se situa en els 101.000 euros. L’Ajuntament manté 1,2 milions de pressupost per al Pla de Compra Municipal.

Els nous habitatges es destinaran al lloguer econòmic, ja que un dels reptes en aquesta legislatura de la Regidoria és mobilitzar lloguer assequible i frenar la bambolla en el preu del lloguer, segons Garrido. Amb les 4, l’Ajuntament haurà ampliat en 10 el parc públic municipal, que aconseguirà un total de 237.

El Pla de Compra es complementa amb la nova Borsa de Lloguer Municipal, que ha inclòs incentius per als propietaris per a animar a la cessió de pisos a un preu protegit.

D’altra banda, la regidora d’Habitatge celebra l’adquisició a Castelló d’altres dos habitatges per a lloguer assequible per part de la Generalitat Valenciana.

La regidoria subratlla que la Generalitat ja va adquirir cinc en 2020 i que en aquests moments està executant projectes de rehabilitació en 35 habitatges d’un edifici del carrer Santa Cruz de Tenerife i en 12 en l’avinguda Caputxins.

Whatsapp Telegram