martes, 24 de mayo, 2022  |  

- 30 marzo, 2021 -

Garrido: "Aquesta mesura s'uneix al Pla de l'ajuntament de la Plana, que ha ja rebut nou habitatges"

Garrido: “Aquesta mesura s’uneix al Pla de l’ajuntament de la Plana, que ha ja rebut nou habitatges”

Castellón Información

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló col·laborarà amb el nou Pla de Compra Pública d’Habitatge de la Generalitat Valenciana (Adha) que subvencionarà als municipis per ampliar els lloguers socials. Subratlla que aquesta mesura es complementa amb el Pla Municipal de Compra Pública, que ha rebut nou unitats habitacionals.

“La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i l’Ajuntament de Castelló treballem per a duplicar en l’horitzó 2030 la xifra d’habitatge públic o assequible. El Pla Estratègic d’Habitatge de l’Ajuntament ens ha posat de manifest que hi ha necessitat de 4.260 habitatges assequibles en Castelló. Per això, ara posem tots els esforços a ampliar el parc públic i dinamitzar habitatge buit de grans propietaris per a lloguer social”, afirma la regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido.

La regidora municipal destaca que el Consell impulsa ara el Pla Adha, que contempla 10 milions de subvencions per a ajuntaments i mancomunitats per a l’adquisició d’habitatge per a lloguer social.

Mentrestant, l’Ajuntament, afegeix la regidora, té en marxa el Pla de Compra Municipal, dotat amb 1,8 milions d’euros. Xicotets propietaris i immobiliàries han presentat nou habitatges, una xifra que “suposarà el major increment d’habitatge públic per part de l’Ajuntament de les últimes quatre dècades”.

Així mateix, Garrido ressalta que la Conselleria d’Habitatge també destina 5 milions per a la rehabilitació d’edificis dirigits al lloguer social.

Whatsapp Telegram